Άρης: Πέμπτη σερί φορά στην Ευρώπη πρώτη φορά

Τη σεζόν 2022-2023 ο Άρης έπιασε στο τέλος τον μίνιμουμ στόχο του, που ήταν η ευρωπαϊκή έξοδος. Οι “κίτρινοι” έφτασαν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο για πέμπτη σερί φορά από την περίοδο 2019-2020 και δώθε. Αυτή τη φορά, όμως, είχε ξεχωριστή σημασία, διότι ήταν η πρώτη που έκαναν ένα τέτοιο σερί, κάνοντας καινούργιο ρεκόρ για τον σύλλογο.

Η σφραγίδα μπήκε στον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 3 Μαΐου 2023.

Ήταν το όγδοο της σειράς των πλέι οφ. Ο Άρης επικράτησε με σκορ 4-2, σε μια αναμέτρηση, που ήταν ισοπεδωτικός! Σε αυτόν τον αγώνα ο Λουίς Πάλμα έλαμψε για άλλη μία φορά. Σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ για τους “κίτρινους” και τους έβαλε οδηγούς στο ματς με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βόλος μείωσε νωρίς στο δεύτερο (2-1 στο 50ό με τον Τάχατο), ο Γκρέι στο 56ο έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων (3-1), η ομάδα της Μαγνησίας έκανε το 3-2 με τον Άλχο στο 59ο, για να κλείσει το σκορ ο Ματέο Γκαρσία στο 74ο, γράφοντας το 4-2.

Αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία νίκη των “κίτρινων” σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Οι άλλες δύο ήταν κόντρα στον Βόλο εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Ο Άρης μέτρησε ακόμη δύο ισοπαλίες, με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και τον Παναθηναϊκό επίσης εκτός έδρας, φτάνοντας στο τέλος μιας σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα