Αρμάνι: Κοντά στην δεύτερη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν

Μπορεί να έχουμε φτάσει στον Μάιο και στην τελική φάση της σεζόν, αλλά η Αρμάνι Μιλάνο ήδη κάνει τις πρώτες της κινήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, πέρα από την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Τζoς Νίμπο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού AKTOR στα playoffs της Euroleague, φέρεται να έχει συμφωνήσει

και με τον Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς.

Πρόκειται για τον 26 ετών γκαρντ ύψους 1,90 με καταγωγή από την Βόρεια Μακεδονία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπανταλόνα και στη συνέχεια πήγε στην Βαλένθια, όπου και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του EuroCup το 2022.

Ο Σκοπιανός γκαρντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ούνικς Καζάν, μετά την αποχώρησή του από τις “νυχτερίδες” έχοντας εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της ρωσικής ομάδας. Μετράει 18,4 πόντους με 59% στο δίποντο και 44% στο τρίποντο, 3,6 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ μ.ο. σε 38 παιχνίδι στην VTB League. Στις 13 Απριλίου, στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ο Ντιμιτριέβιτς πέτυχε 40 πόντους με 15/20 σουτ εντός παιδιάς και μοίρασε 9 ασίστ στη νίκη της Ούνικς επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 88-78.

Keywords
Τυχαία Θέματα