Μπάγερν Μον. – Ρεάλ Μαδρ. 2-2: Τιτανομαχία

Από δύο αλλαγές στην ενδεκάδα τους οι κόουτς

Ο Τόμας Τούχελ κάνει δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που πήρε την πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ. Λόγω τραυματισμού μένει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντε Λιχτ ενώ εκτός είναι και ο Γκερέιρο που είχε παίξει αριστερά στην μεσαία γραμμή. Στο γήπεδο μπαίνουν ο Κορεάτης Κιμ στην άμυνα και ο σπουδαίος Μίλερ πίσω από τον Κέιν για να πάει αριστερά ο Μουσιάλα.

Ο Αντσελότι ήταν αναγκασμένος να κάνει αλλαγή σε σχέσε με το ματς απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς είναι τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ντάνι Καρβαχάλ. Το κενό καλύπτει ο εξίσου έμπειρος

Λούκας Βάσκεθ. Ο Ιταλός είχε επίσης πει ότι ο Τσουαμενί θα παίξει και παίζει αντί του Καμαβινγκά στην μεσαία γραμμή. Αυτές οι δύο αλλαγές του Ιταλού.

Για την Μπάγερν τραυματίες είναι οι Ντε Λιχτ, Κομάν και Μποέ. Για την Ρεάλ τιμωρημένος ο Καρβαχάλ και τραυματίας ο Άλαμπα. Ο Κουρτουά είναι στον πάγκο.

Το υπέροχο μυαλό του Τόνι

Η Μπάγερν έχει προσεγγίσει καλά το παιχνίδι αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Για όλη την κυριαρχία της πάντως μέσα στο γήπεδο και την ώρα που έχει ξοδέψει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έχει φτιάξει μια καλή φάση στα 42 δευτερόλεπτα με το σουτ του Σανέ που απεκρουσε ο Λούνιν και το φάουλ του Κέιν που έφυγε άουτ (42′).

Από την άλλη πλευρά το υπέροχο μυαλό του Τόνι Κρόος, με μια ασίστ ποίημα για τον Βίνι, ο οποίος φυσικά σκόραρε (24′), έκανε την διαφορά και η Ρεάλ προηγήθηκε στο ημίχρονο.

Όλα ανοιχτά

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγή για την Μπάγερν με τον Γκορέτσκα να φεύγει από το γήπεδο και να μπαίνει ο Γκερέιρο σε μια απόφαση ρίσκο του Τούχελ η οποία όμως απέδωσε.

Βέβαια χρειάστηκε μια εντυπωσιακή επέμβαση του Νόιερ σε σουτ του Κρόους (51′) για να μείνει το 0-1 αλλά σε έξι λεπτά το ματς είχε γυρίσει.

Μια φοβερή ατομική προσπάθεια του Σανέ (53′) για το 1-1 και ένα κερδισμένο πέναλτι που έκανε γκολ ο Χάρι Κέιν για το 2-1 (57′). Η Μπάγερν είχε κι άλλη μια καλή στιγμή με τον Κέιν (67′) αλλά το σουτ κατέληξε κόρνερ.

Ο Αντσελότι έκανε τις αλλαγές του στο 75ο λεπτό και το ματς άλλαξε ξανά. Αρχικά ο Βίνι νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Νόιερ (79′) αλλά στο 82ο λεπτό ο Κιμ ανέτρεψε τον Ροντρύγκο και ο Βίνι σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 2-2.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Κιμ, Μαζράουι – Λάιμερ, Γκορέτσκα (46′ Γκερέιρο) – Σανέ (87′ Ντέιβις), Μίλερ (80′ Γκνάμπρι), Μουσιάλα – Κέιν

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν – Βάσκεθ, Ρούντιγκερ, Νάτσο (65′ Καμαβινγκά), Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος (75′ Μόντριτς) – Μπέλιγχαμ (75′ Μπραχίμ) – Ροντρύγκο (87′ Χοσέλου), Βίνι

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπάν
VAR: Ζερόμ Μπρισάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα