Δεύτερη ταινία για το My Hero Academia

Λίγο μετά τη νέα σεζόν της σειράς, έρχεται και ταινία.

Μια νέα ταινία "Μy Hero Academia" ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ για το ομώνυμο manga στο AnimeJapan 2019 (μέσω Anime News Network) ανακοινώθηκε ότι τον χειμώνα του 2020 θα κυκλοφορήσει η δεύτερη

ταινία "My Hero Academia" στην Ιαπωνία. Ο δημιουργούς του manga, Kōhei Horikoshi, θα επιβλέψει τη δημιουργία της.

H προηγούμενη ταινία, "My Hero Academia: Two", είχε κυκλοφορήσει πέρυσι το καλοκαίρι στην Ιαπωνία. Το manga έχει εμπνεύσει επίσης σειρά anime, με την τέταρτη σεζόν της να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Πέρα από την anime μεταφορά του σε σειρά και ταινία, το "My Hero Academia" ετοιμάζεται να ζωντανέψει και με μία live-action μεταφορά. Το "My Hero Academia" ("Boku no Hīrō Akademia" στα ιαπωνικά) παρουσιάζει μία δική του ιστορία με ιδιαίτερα μηνύματα και ταυτόχρονα αντλεί έμπνευση από άλλα anime και manga, ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάζει την ίδια την αγάπη του δημιουργού για το είδος.

Με υπέρ-ηρωική θεματολογία, το manga που δημιούργησε ο Kohei Horikoshi και μεταφέρθηκε σε anime από το ιαπωνικό studio Bones, τοποθετείτε σε έναν κόσμο του μέλλοντος, όπου σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει από μία ιδιομορφία. Ενώ κάποιοι προτιμούν να ζήσουν φυσιολογικά και να μην ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, άλλοι εκπαιδεύονται μέρα και νύχτα για να γίνουν ήρωες και να σώζουν ανθρώπους από καταστροφές και εγκληματίες. Και, ασφαλώς, κάποιοι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τρόμο, καταστροφή και απώλειες.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Θα ζωντανέψουν οι ήρωες του "My Hero Academia" με live-action ταινία
Keywords
Τυχαία Θέματα