Εκτός ντέρμπι ο Μάνταλος!

Οριστικά χωρίς τον αρχηγό της θα παραταχθεί στο ντέρμπι της Κυριακής η ΑΕΚ. Εκτός και οι Μπάρκας, Ζεράλντες. Λίγες οι πιθανότητες για Χουλτ.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή και αυτομάτως τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούν τον διεθνή μέσο στην αριστερή γάμπα δεν του έχουν επιτρέψει να προπονηθεί καθόλο αυτή
την εβδομάδα και έτσι ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Μάλιστα, ο απεικονιστικός επανέλεγχος, στον οποίο υποβλήθηκε επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση για θλάση γαστροκνημίας αριστερού ποδιού με τον αρχηγό της Ένωσης να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος ήταν αναμενόμενο ότι δεν προλαβαίνει το ντέρμπι.

Το ίδιο ισχυεί και για τον Φρανσίσκο Ζεράλντες, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νίκλας Χουλτ ούτε αυτός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έχει χάσει σημαντικό μέρος προπονήσεων αυτή την εβδομάδα έμεινε στο γυμναστήριο καθώς είναι εξουθενωμένος και δεν προπονήθηκε. Έτσι, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει εκτός απροόπτου ο Έλντερ Λόπες.
Keywords
Τυχαία Θέματα