Επετειακή ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά το "Mystery Science Theater 3000"

Στις οθόνες μας για έξι μόνο επεισόδια.

Η δεύτερη σεζόν του "Mystery Science Theater 3000: The Return" – και η 12η σεζόν όλης της σειράς – θα κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Νοεμβρίου στο Netflix για μόλις έξι επεισόδια.

Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν είναι τυχαία, καθώς σηματοδοτεί την 30η επέτειο της σειράς, η οποία αρχικά είχε προβληθεί την ημέρα των Ευχαριστιών το 1988.

Ο δημιουργός της σειράς, Joel Hodgson, επιστρέφει ως εκτελεστικός παραγωγός και

βοηθός σκηνοθέτη.

Το cast της 1ης σεζόν του reboot θα επιστρέψει και θα αποτελείται από τους Jonah Ray ως Jonah Heston, Felicia Day ως Kinga Forrester, Patton Oswalt ως TV's Son και τους Baron Vaughn και Hampton Yount ως οι φωνές των Tom Servo και Crow T. Robot αντίστοιχα.

Το The A.V. Club μίλησε με τον Hodgson για την 12η σεζόν η οποία υπάρχει από την δεκαετία του '80.

"Πριν από 30 χρόνια, την ημέρα των Ευχαριστιών του 1988, έκανε πρεμιέρα το 'Mystery Science Theater 3000' στην Minneapolis", είπε ο Hodgson. "Ανταγωνιζόμασταν το '60 Minutes' για την ίδια ώρα προβολής και η ιστορία μας έδειξε ποια σειρά είναι καλύτερη".

Η νέα σεζόν θα είναι διαθέσιμη για προβολή μέσω του Netflix σε ορισμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ΗΒ, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Το "Diablo" έρχεται στο Netflix ως σειρά κινουμένων σχεδίων Οι Jamie Foxx και Joseph Gordon-Levitt πρωταγωνιστές σε ταινία του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα