Έρχεται Technical Test για το The Division 2 στο PC αυτή την εβδομάδα

Δεν θα μπορείτε να φέρετε τους φίλους σας μαζί αυτή τη φορά.

Η Ubisoft ανακοίνωσε μια τεχνική δοκιμή μόνο για PC για αυτό το Σαββατοκύριακο ως προετοιμασία για το open beta της πλατφόρμας.

"Ο στόχος μας με αυτή την Τεχνική Δοκιμή είναι να αξιολογήσουμε έναν ορισμένο αριθμό διορθώσεων που εφαρμόσαμε με βάση τα σχόλιά σας μετά το Private Beta", ανέφεραν οι developers σε ένα post στο Reddit. "Αυτό θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας στο Open Beta θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή".

Δεν θα είναι ανοιχτή

σε όλους, αλλά οι παίκτες που έχουν επιλεγεί θα λάβουν email με τις προσκλήσεις σήμερα. Η Ubisoft τόνισε ότι οι πελάτες που έχουν κάνει προ-παραγγελία δεν είναι εγγυημένοι να μπουν στη δοκιμή, καθώς οι προσκλήσεις "διανέμονται τυχαία για να εξασφαλίσουν ένα ευρύ φάσμα συμμετεχόντων".

Το διαθέσιμο περιεχόμενο θα είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό του private beta, με την απουσία των Conflict, Endgame, και Photo Mode. Και σε αντίθεση με την τελευταία beta, οι παίκτες δεν θα μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους για να συμμετάσχουν.

Η τεχνική δοκιμή ξεκινάει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και τελειώνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Οι ακριβείς χρόνοι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι συμμετέχοντες αναμφίβολα θα λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες στις προσκλήσεις τους.

Η επερχόμενη open beta θα είναι διαθέσιμη σε PC, PS4 και Xbox One μεταξύ της Παρασκευής 1 Μαρτίου και της Κυριακής 4 Μαρτίου.

Ας ελπίσουμε ότι τα αρκετά crashes δεν θα είναι μέρος του επόμενου open beta.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceTo Xbox Game Pass μεγάλωσε τη βάση των παικτών της κονσόλαςΗ Microsoft ανακοινώνει τα σχέδια της για το μέλλον του gamingEvery IGN Rockstar Game Review Ever

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα