Φαν’τ Σχιπ: “Πρέπει να καταλάβουμε που είμαστε”

Φαν’τ Σχιπ: “Πρέπει να καταλάβουμε που είμαστε”tnalΣάβ, 03/27/2021 - 12:40

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τόνισε πως οι Έλληνες φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν σε ποιο σημείο βρίσκεται η εθνική Ελλάδος και να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην κριτική που ασκείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για την εικόνα τους με υποδεέστερους αντιπάλους και δήλωσε πως η εθνική δε βρίσκεται πλέον στις δέκα κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Παράλληλα, ο Φαν’τ Σχιπ αναφέρθηκε στην ισοπαλία 1-1

με την Ισπανία, στην επικείμενη φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα και στο ματς με τη Γεωργία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Αρχικά, ο Φαν’τ Σχιπ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με την Ονδούρα: “Δεν ξέρουμε πολλά για την Ονδούρα, έχουμε δει ορισμένα ματς. Είδαμε το ματς με τη Λευκορωσία. Επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Το ματς με την Ισπανία ήταν διαφορετικό. Στα επόμενα ματς θα πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κλήση του Αλεξανδρόπουλου: “Ο Αλεξανδρόπουλος είναι νεαρός παίκτης και τον παρακολουθώ όπως και άλλους παίκτες. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να μάθει πολλά. Για εμάς ήταν μια καλή ευκαιρία να τον καλέσουμε, μετά τον τραυματισμό του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος ο Πέλκας με τη Γεωργία. Είναι ευκαιρία να παίξει ο Αλεξανδρόπουλος στο φιλικό. Επίσης, εμείς θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι χαρακτήρας είναι”.

Όσον αφορά στην κριτική που ασκείται την εθνική για τις εμφανίσεις της με πιο αδύναμους αντιπάλους δήλωσε: “Πρώτα από όλα δεν συμφωνώ για πιο αδύναμες και πιο ισχυρές ομάδες. Οι Σλοβενία και Κόσοβο είναι καλές ομάδες και τα αποτελέσματά τους το έχουν αποδείξει. Όλοι έλεγαν έπρεπε να κερδίσουμε τη Σλοβενία και είδαμε πως κέρδισε την Κροατία Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Πρέπει να ξέρουμε και σε ποια θέση βρισκόμαστε πλέον. Η Σουηδία ήταν τυχερή στο ματς με τη Γεωργία. Στο ματς με την Ονδούρα θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα και να βελτιωθούμε. Βρισκόμαστε αρκετά πίσω στο ranking και θα πρέπει να ανέβουμε ψηλότερα”. 

Τέλος, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε για την τακτική που θα ακολουθήσει στα επόμενα ματς: “Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Να έχουμε προετοιμαστεί καλά. Πως να ξέρουμε πως θα αμυνθούμε, πως θα επιτεθούμε. Το ψυχολογικό είναι σημαντικό. Το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία δίνει ώθηση στην ομάδα. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε τόσο στο ματς με την Ονδούρα, όσο και με τη Γεωργία. Θέλουμε τα καλά αποτελέσματα για να προχωρήσουμε καλά στο μέλλον”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τόνισε πως οι Έλληνες φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν σε ποιο σημείο βρίσκεται η εθνική Ελλάδος και να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους. Article publish on Σάβ, 03/27/2021 - 12:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα