Γ. Πετράκης: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας…»

Η λήξη του αγώνα κι η ήττα του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο, βρήκε τον Γιάννη Πετράκη κατηφή κι απογοητευμένο.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού εξήγησε τους λόγους: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες μου. Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας τη στιγμή που ήρθε το τρίτο γκολ και με τον τρόπο που ήρθε γιατί δεν ξέρουμε αν είναι κανονικό ή όχι. Μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα επειδή δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από

το παιχνίδι με βάση την εικόνα και την στατιστική. Οκ… τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μαθαίνουμε από αυτό, γινόμαστε πιο δυνατοί και προχωράμε…».

Για το αν και τί άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει κι ο αντίπαλος. Κι ο αντίπαλος έχει ικανότητα. Κι είναι στιγμές του παιχνιδιού που έρχεται το αυτονόητο, το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, να πας λίγα μέτρα πιο πίσω. Δεν αλλάξαμε κάτι στον προσανατολισμό μας. Νομίζω πως κι εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι στην επίθεση. Νομίζω όμως πως εκεί που πήγε το παιχνίδι μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα…. Πολύ…»

Για να καταλήξει ως εξής: «Καλό μάθημα για τη συνέχεια και αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς γιατί νομίζω πως δεν το αξίζαμε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα