Γ. Αναστασίου: «Το σημερινό παιχνίδι μας διέλυσε…» (vid)

Λίγα λεπτά μετά την ήττα από τον Βόλο με 2-1, ο τεχνικός της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου μίλησε για όλα όσα προηγήθηκαν στο ματς το οποίο η ομάδα του ολοκλήρωσε με εννιά ποδοσφαιριστές.

Αρχικά, σ’ ερώτηση για το αν αυτό που κρατάει από τον αγώνα είναι η προσπάθεια των τελευταίων λεπτών είπε στην CosmoteTV: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι σήμερα… ναι, νομίζω πως είναι η προσπάθεια που δείξαμε στο τελευταίο 20λεπτο. Ενώ ξεκινήσαμε καλά το ματς, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, είχαμε ευκαιρίες κι από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ,

πάλι… ‘φθηνό’, δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω… Σίγουρα δεν επιτρέπεται για το επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Κάπου αυτό μας έφερε έναν εκνευρισμό και δεν μπορέσαμε – ουσιαστικά – να ηρεμήσουμε και να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Κοιτάξαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί στο Β’ ημίχρονο αλλά πάλι, από ένα σημείο και μετά, όταν φτάναμε κοντά στην περιοχή, λειτουργούσαμε περισσότερο εγωϊστικά παρά ομαδικά κι εκεί νομίζω πως ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα σήμερα. Μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, από μια προσπάθεια που κάναμε… μάλλον υπερπροσπάθεια θα την έλεγα στα τελευταία είκοσι λεπτά αλλά θα πρέπει να αντιληφθούν οι παίκτες μου πως αυτό πρέπει να το κάνουν από το πρώτο λεπτό κι όχι από το… 70’».

Ενώ σ’ ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι πλέον να διαχειριστεί την πληθώρα απουσιών εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης και το ματς με την ΑΕΚ πρόσθεσε: «Μπορώ να πω ότι το σημερινό παιχνίδι μας διέλυσε…από πλευράς καρτών… Αν θεωρούμαστε πως είμαστε μια ομάδα aggressive που χτυπάμε και παίζουμε πάντα δυναμικά θα έλεγα ναι αλλά προσωπικά θεωρώ τις κάρτες γελοίες, τις πιο πολλές…».

Keywords
Τυχαία Θέματα