Ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer για την 4η σεζόν του My Hero Academia

Μέσα στην χρονιά έρχεται η νέα σεζόν.

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime "My Hero Academia" κυκλοφόρησε trailer, ημερομηνία επιστροφής κι άλλα στοιχεία για την επερχόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς.

Το "My Hero Academia" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, αν και οι τυχεροί του Anime Expo

θα δουν το πρώτο επεισόδιο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εκτός της τέταρτης σεζόν έχει ανακοινωθεί μία anime ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

Στη νέα σεζόν θα ακούσουμε επίσης τον Shinichiro Miki ως Sir Nighteye και την Rie Murakawa ως Bubble Girl.

Με υπέρ-ηρωική θεματολογία, το manga που δημιούργησε ο Kohei Horikoshi και μεταφέρθηκε σε anime από το ιαπωνικό studio Bones, τοποθετείτε σε έναν κόσμο του μέλλοντος, όπου σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει από μία ιδιομορφία. Ενώ κάποιοι προτιμούν να ζήσουν φυσιολογικά και να μην ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, άλλοι εκπαιδεύονται μέρα και νύχτα για να γίνουν ήρωες και να σώζουν ανθρώπους από καταστροφές και εγκληματίες. Και, ασφαλώς, κάποιοι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τρόμο, καταστροφή και απώλειες.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΔεύτερη ταινία για το My Hero AcademiaΟρίστηκε ο μήνας επιστροφής του "My Hero Academia"Θα ζωντανέψουν οι ήρωες του "My Hero Academia" με live-action ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα