Κ. Μπράτσος: «Πολύ υπερήφανος για την αυτοπεποίθηση που έδειξαν οι παίκτες μου»

Την ανάγκη να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για λόγους τους οποίους ανέλυσε ένιωσε ο Κώστας Μπράτσος λίγο μετά την επικράτηση του Βόλου επί της Κηφισιάς με 2-1.

Μιλώντας στην CosmoteTV ο τεχνικός του Βόλου τόνισε: «Κατ’ αρχήν θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Βόλου γιατί κατάφεραν κι ανταπεξήλθαν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα συμφωνήσω μαζί σας για το ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι προσπαθήσαμε να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο αλλά λόγω κάποιων συνθηκών μας έφεραν σε μια θέση παθητική. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα. Και

φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτά τα παιδιά όταν ακούν αυτήν την κριτική, αυτήν την πίεση της βαθμολογίας, του… περίγυρου να είναι πάνω από το κεφάλι τους. Είμαι πολύ υπερήφανος για την αυτοπεποίθηση που έδειξαν και γιατί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισαν με τον ίδιον τρόπο. Γιατί αυτό που έχει αυτήν η ομάδα είναι αυτός ο τρόπος και πρέπει να ‘χτίσουμε’ πάνω σ’ αυτόν».

Για το αν τα λάθη στην άμυνα, που έχουν κοστίσει στην ομάδα είναι το κομμάτι που πρέπει να διορθωθεί και πάνω σ’ αυτό να ‘χτίσει’ τη συνέχεια του ο Βόλος είπε: «Είναι από την αρχή της περιόδου, είναι από τα φιλικά, πρέπει να ζήσουμε μ’ αυτά. Το λάθος είναι στοιχείο του ποδοσφαίρου. Λάθη γίνονται κι ο αντίπαλος έκανε λάθη κι εμείς κάναμε λάθη το θέμα είναι να μην τα ‘πληρώνουμε’. Να έχουμε αυτήν τη συνοχή που χρειάζεται ώστε να μην τα ‘πληρώνουμε’. Στο γκολ που δεχτήκαμε πριν από δέκα δευτερόλεπτα είχαμε μια αντεπίθεση για να σκοράρουμε εμείς με υπεραριθμία και δεχτήκαμε εμείς ένα γκολ στο τρανζίσιον κι έχοντας το σκορ στο 2-0. Αυτό – λοιπόν – θα πρέπει να μας κάνει λίγο πιο κυνικούς, λίγο πιο ώριμους… Κι αυτό έρχεται – σ’ αυτά τα καινούρια παιδιά που είναι μες στην ομάδα – μέσα από παιχνίδια, μέσα από ώρες ποδοσφαιρικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα