Βόλος – Κηφισιά 2-1: Έσπασε το… ρόδι

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε… θρίλερ, η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της συγκινητικής Κηφισιάς, που ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών των Τσάπαν (71΄) και Σάντος (84΄) και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στη σεζόν. Μπερτόλιο (21’) και Ντέλετιτς (75’) τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Οζέγκοβιτς (81’) για την Κηφισιά.

Ο Βόλος τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και το γκολ

Αρκετά καλό από πλευράς ρυθμού και ευκαιριών ήταν το

πρώτο 45λεπτο στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να είναι πιο αποτελεσματικός και να προηγείται από το 21ο λεπτό. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Αναγνωστόπουλου πριν καν συμπληρωθεί το 10λεπτο, με τον Μπερτόλιο, ωστόσο, να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση και στο 16’ είχε την δική της πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όμως ο Οζέγκοβιτς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη λάθος έξοδο του Παπαδόπουλου και να βρει δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ των γηπεδούχων. Ο Λούνα μπήκε στην περιοχή από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Κορνέτ έπιασε το σουτ, με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει προς στιγμήν και τον Μπερτόλιο να παίρνει το ριμπάουντ για το 1-0.

Η Κηφισιά και πάλι έβγαλε αντίδραση και ένα λεπτό αργότερα θα μπορούσε να έχει φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Οζέγκοβιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Αυτή ήταν και η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, ο Βόλος είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του και να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη, όμως ούτε ο Γκαρσία στο 28’, ούτε ο Κορνέτ στο 35’ σημάδεψαν σωστά, με το 1-0 να παραμένει στο πρώτο 45λεπτο.

Γκολ κόντρα στη ροή ο Βόλος, αντέδρασε η Κηφισιά και… θρίλερ

Η Κηφισιά παρουσιάστηκε πολύ πιο δραστήρια στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και κατ’ επέκταση να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Στην αντίπερα «όχθη» ο Βόλος είχε πιο παθητικό ρόλο και έδωσε αρκετό χώρο στον αντίπαλο, όμως ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντέλετιτς (64’). Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα άγγιξε το 2-0, όμως ο Αναγνωστόπουλος είπε «όχι» τόσο σε Ντέλετιτς, όσο και σε Γκαρσία.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Βόλο στο 71’, όταν η Κηφισιά έμεινε με δέκα παίκτες, εξαιτίας αποβολής του Τσάπαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν οι γηπεδούχοι δεν το άφησαν να πάει ανεκμετάλλευτο και στο 75’ ο Ντέλετιτς έγραψε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Κηφισιά πάντως δεν παράτησε το ματς και στο 81’ ανέκτησε τις ελπίδες να φύγει με κάτι θετικό από το Πανθεσσαλικό, όταν ο Οζέγκοβιτς με διαγώνιο δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1. Η προσπάθεια, όμως, έμεινε στη μέση, αφού τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς ο Ματέους Σάντος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Βόλος κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή νίκη στη Super League.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Ταχάτος (54′ Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Μπερτόλιο (77′ Μπαριέντος), Κορνέτ, Ντέλετιτς, Γκαρσία.

Στον πάγκο: Κόστιτς, Ασλανίδης, Κίτσος, Μεταξάς, Ενγκίν, Μαχαίρας, Μωραϊτης.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Λούμορ (73′ Νίνης), Βαφέας, Τσάπαν, Οζέγκοβιτς, Σνάϊντερλαν, Ίλιεφ (46′ Μπιφουμά), Τετέι (78′ Αντερέγκεν), Μασούρας, Μπαρμπόσα Ματέους.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Παπασάββας, Παράς, Πρίτσας, Σμπώκος, Λαντρ.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνη
Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας, Κώστας Λιόντος
4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
VAR: Ανδρέας Γκάμαρη και Αντώνης Σινιοράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος – Κηφισιά 2-1, Έσπασε …,volos – kifisia 2-1, espase …