Καλάθι ζωής από τον Κωνσταντίνο (video)

Το χαμόγελο των παιδιών είναι το μέλλον κι όταν τα παιδιά χαμογελούν υπάρχει ελπίδα. Όταν το χαμόγελο συνδυάζεται με τον αθλητισμό τότε οι στίχοι του τραγουδιού που έγραψε και μελοποίησε ο Κώστας Λειβαδάς και τραγούδησε η Ελεονόρα Ζουγανέλη “Η επιμονή σου” με τον στίχο “αχ να ‘ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου“, αποκτά άλλη διάσταση.

Την Τρίτη το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Ελληνογερμανικής Σχολής, το οποίο αποτελεί την έδρα της μπασκετικής ακαδημίας Leaders Basketball Academy – Ακαδημία Αθηνών, διεξήχθη

ο αγώνας ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και τον Πανελλήνιο για το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑ.

Αυτό το ματς έμελε να είναι μία υπέροχη βραδιά και εμπειρία για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι αθλητής ΑΜΕΑ καθώς με απόφαση του υπεύθυνου της ακαδημίας Leaders Κώστα Παταβούκα και του προπονητής της ομάδας Δημήτρη Ντούρα, ο 16χρονος πάτησε παρκέ για να κάνει αυτό που λατρεύει πραγματικότητα. Σε συνεννόηση και απόλυτη αποδοχή και της ομάδας του Πανελληνίου, μπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να πέτυχε και το πρώτο του καλάθι γνωρίζοντας όπως αντιλαμβάνεται κανείς την αποθέωση απ’ όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό.

Μία υπέροχη πρωτοβουλία της Leaders Basketball Academy – Ακαδημία Αθηνών και του Κώστα Παταβούκα, που έδωσε χαρά όχι μόνο στον Κωνσταντίνο, αλλά χάρισε και μία ιδιαίτερη εμπειρία στον κόσμο που σχεδόν γέμισε το κλειστό για να ζήσει μαζί με τον νεαρό αθλητή τη χαρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα