Κάντιθ-Οσασούνα 1-1: Δύο αγχωμένες ομάδες (highlights)

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν νευρικές με πολλά λάθη και λιγοστές φάσεις. Δεν είχαν έμπνευση και πρόσεχα κυρίως την άμυνά τους. Ώσπου σε μια στιγμή, ο Αλέχο (κορυφαίος στο πρώτο μέρος) έκανε υπέροχη σέντρα από δεξιά με τον Μάρτι να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ με κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι.

Το γκολ αυτό ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να απειλούν με λίγα ακόμα μακρινά σουτ και τίποτε

άλλο. Η νευρικότητα και πίεση από την δεινή βασθμολογική τους θέση είχαν ως αποτέλεσμα τα πόδια να είναι βαριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Οσασούνα μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και είχε τρεις τεράστιες ευκαιρίες με τους Ρούμπεν Γκαρθία (56′), ‘Άβιλα (57′) να βγάζει εντυπωσιακά ο Λεντέσμα αλλά και Μόι Γκόμεθ (62’) να σώζει εντυπωσιακά ο Καρθελέν πάνω στη γραμμή.

Συο 68′ όμως η Οσασούνα κέρδισε πέναλτι σε χέρι (στα δάχτυλα του Εμπαγέ βρήκε η μπάλα) που υπέδειξε ο Μουνουέρα με τη βοήθεια του VAR. Ο Μπούντιμιρ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 στο 70΄.

Το ματς είχε πολλη΄αγωνία ως το τέλος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να το κερδίσουν, αλλά στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Κλαντιθ στο 98′ ο Ερέρα ήταν σε ετοιμότητα και πήρε το Χ στην Παμπλόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα