Μάντσεστερ Σίτι: Παράπονα μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε από τα κανάλια Novasports, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες 3-3. Πάντως δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες από την πλευρά των «Πολιτών», για μια συγκεκριμένη φάση.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σκορ στο 3-3, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κερδίζει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, με τον Ουντότζι να του κάνει φάουλ. Ο Νορβηγός συνέχισε τη φάση και πέρασε μια μπαλιά προς τον Γκρίλις ο οποίος θα έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα

της Τότεναμ. Τότε ο διαιτητής Σάιμον Χούπερ σφυρίζει για φάουλ στην φάση του Χάαλαντ, ενώ είχε δώσει πλεονέκτημα κυριολεκτικά 2 δεύτερα πριν.

Οι παίκτες της Σίτι ήταν έξαλλοι, με πρώτο από όλους τον Νορβηγό, ο οποίος και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά τη λήξη τα παράπονα των «Πολιτών» συνεχίστηκαν.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει γιατί να σταματήσει ο διαιτητής να δίνει πλεονέκτημα.

Guardiola: “Next question. I'll not do a Mikel Arteta comment”.

“It's hard when you review the image, the referee decides to blow the whistle after he's already said play on. After the pass, the whistle, I do not understand…”. pic.twitter.com/MPX6GlXb1o

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 3, 2023

Παράλληλα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει την αντίθεσή του πάνω στην συγκεκριμένη απόφαση.

Wtf https://t.co/E7GKDiTZAf

— Erling Haaland (@ErlingHaaland) December 3, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα