'Μετακομίζουν' οι ημερομηνίες πρεμιέρας των "A Quiet Place 2" και "Top Gun: Maverick"

Και όχι μόνο.

H Paramount άλλαξε τις ημερομηνίες πρεμιέρας κάποιων επερχόμενων ταινιών της, μεταξύ άλλων της ταινίας "Sonic the Hedgehog".

Σύμφωνα με το Deadline η live-action/CGI ταινία, "Sonic the Hedgehog" θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019, αντί για τις 15 Νοεμβρίου 2019. Ενώ, το sequel του "A Quiet Place" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Μαΐου 2020, το σενάριο του οποίου θα γράψει ο John

Krasinski.

Το "Top Gun: Maverick" θα καθυστερήσει έναν χρόνο. Το sequel με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise ήταν να βγει στις 12 Ιουλίου 2019, αλλά τώρα θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου 2020.

Τέλος, η ταινία "Terminator" με πρωταγωνιστές τους Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger 'μετακόμισε' από τις 22 Νοεμβρίου 2019 στις 15 Νοεμβρίου 2019.

Για περισσότερα για τις ταινίες, διαβάστε ποιος θα κάνει τη φωνή του Sonic και ποιος θα ενσαρκώσει τον "Terminator". Επίσης, ποιες είναι οι δύο νέες προσθήκες του "Top Gun: Maverick" και ποιος ηθοποιός θα παίξει τον γιο του Goose.

IGN GreeceΑπολύθηκε η πρόεδρος της Paramount TV, Amy Powell λόγω ρατσιστικών σχολίωνΗ Taraji P. Henson πρωταγωνίστρια στην ταινία "What Men Want"O παραγωγός των Transformers, Akiva Goldsman επικεφαλής σε νέα franchise της Paramount

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα