Μία μεγάλη ανακοίνωση προανήγγειλε ο Hugh Jackman

Πες μας το μυστικό σου, Hugh.

Ο γνωστός Αυστραλός ηθοποιός, με μία του δημοσίευση στα social media, προανήγγειλε την εμφάνιση του στην εκπομπή "The Today show" μαζί με μία αποκλειστική αποκάλυψη που θα προσφέρει στο κοινό.

Νωρίτερα, ο Hugh Jackman

μίλησε για τον ρόλο του Wolverine, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τα αδαμάντινα του νύχια. Οι Marvel-ικοί φαν του ηθοποιού μπορεί να περιμένουν μία ανακοίνωση σχετική με τον πασίγνωστο μεταλλαγμένο, το ενδεχόμενο αυτό ωστόσο φαίνεται αμυδρό.

Όπως μεταφέρει το comicbook, ο Jackman έκανε μία δημοσίευση στο Twitter κοινοποιώντας το βίντεο με τους οικοδεσπότες της εκπομπής. Μία εκ των οικοδεσποτών δήλωσε πως "Θέλουμε να αναφέρουμε κάτι για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ο ανέκαθεν γοητευτικός Hugh Jackman θα είναι εδώ την Πέμπτη με μία τεράστια, αποκλειστική ανακοίνωση. Δεν μπορούμε ακόμα να σας πούμε για τι πρόκειται, αλλά θα αξίζει την αναμονή".

See you this Thursday on @TheTodayShow for an exclusive announcement!! pic.twitter.com/pGJQxtTHZi

Hugh Jackman (@RealHughJackman) 26 Νοεμβρίου 2018

Ο Jackman, λοιπόν, κοινοποίησε το βίντεο προσθέτοντας τη δική του λεζάντα και λέγοντας πως, "Θα σας δω αυτή την Πέμπτη στο 'The Today Show' για μία αποκλειστική ανακοίνωση".

Όσον αφορά τον ρόλο του στο σύμπαν των X-Men, πριν από ένα περίπου χρόνο έκανε μία αρκετά κατατοπιστική δήλωση για την αποχώρηση του, όταν ακόμα περιμέναμε εναγωνίως για το "Logan".

"Φεύγω", δήλωσε ο ηθοποιός. "Είναι σίγουρα κακή η στιγμή γιατί αγαπώ τον Ryan Reynolds και τον Deadpool αλλά ήξερα ότι είναι το τέλος, και για αυτό έκανα αυτή τη ταινία. Εκνεύρισα πολύ κόσμο με αυτή τη ταινία γιατί σήμαινε πολλά για μένα. Εάν δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, θα προτιμούσα να μην το κάνω. Δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι. Και πάει κάπως έτσι".

Ο Ryan Reynolds, που εισήχθη στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel ενσαρκώνοντας τον Deadpool, επέμενε και επιμένει σε συνάντηση των δύο τους. Πολλοί ελπίζουν πως η ερχόμενη ανακοίνωση μπορεί να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες τόσο του Reynolds όσο και πολλών φαν. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤην τελευταία του πνοή άφησε ο οσκαρικός Bernardo BertolucciΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 19/11 - 25/11Μια μοναδική Aston Martin στο AthensCon 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα