Νότιγχαμ Φόρεστ-Τότεναμ 0-2: Πειστική εμφάνιση και νίκη τετράδας με κορυφαίο Κουλουσέφσκι!

Η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα με πειστικλή εμφάνιση από το Νότιγχαμ με 2-0 για την 17η αγωνιστική στην Αγγλία και με την δέκατη νίκη στη σεζόν και δεύτερη συνεχόμενη πλασαρίστηκε στην τετράδα της βαθμολογίας μες 33 βαθμούς, παρέα με την Μάντσεστερ Σίτι. Αναπληρωματικός ο Βλαχοδήμος για την γηπεδούχο, η οποία μετράει μια νίκη στα 13 τελευταία ματς.

Η ομάδα του Ποστέκογλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο (κλασικές ευκαιρίες με Σον στο 2′ και Τζόνσον στο 22′ στην εστία) και με το τέταρτο γκολ

στη σεζόν του Ριτσάρλισον στο 45+2′ από τη δεύτερη ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ του Κουλουσέφσκι προηγήθηκε με 1-0, σκοράροντας για 15ο σερί ματς εκτός έδρας (και συνολικά 29ο), νέο ρεκόρ της ομάδας. Είναι το 11ο σερί ματς στο οποίο η Τότεναμ ανοίγει το σκορ, από το 2-2 με την Άρσεναλ τον Σεπτέμβριο!

Το 2-0 ο Κουλουσέφσκι στο 65′ για την Τότεναμ που είχε παίκτη λιγότερο από το 70′ λόγω αποβολής του Μπισούμα και απειλήθηκε από την Νότιγχαμ με τον Τόφολο στο 84′ (κεφαλιά στη γραμμή αποσόβησε το γκολ ο Βικάριο) και Γουίλιαμς στο 97′ (σουτ στο δοκάρι και μετά η μπάλα πήγε στον Βικάριο που έδιωξε).

Keywords
Τυχαία Θέματα