Ολλανδία : Για πανικό μίλησε ο Φαν Ντάικ

Τα αρνητικά ρεκόρ για την Ολλανδία είναι πολλά στην πρώτη τετράδα των αγώνων στην επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο. Μετά την ήττα από την Ιταλία στον μικρό τελικό του Nations League με 3-2 οι Οράνιε δέχτηκαν ξανά έντονη κριτική για την εικόνα τους και ο αρχηγός Βέρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε στα μέσα ενημέρωσης.

“Αν υπάρχει λόγος πανικού; Ναι, λίγο. Χτίζουμε κάτι αλλά το πως επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας ποδοπατήσει είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει και είναι απογοητευτικό. Στο

δεύτερο ημίχρονο πήραμε κάποιο ρίσκο και ήμασταν καλύτεροι αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν επιτρέπει να συμβεί ξανά. Δεν ήταν αρκετά καλό. Πρέπει να το δούμε γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια” δήλωσε ο Φαν Ντάικ στον Ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό NOS μετά την ήττα από την Ιταλία.

“Παίζεις για την τιμή σου και θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει όλοι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Πρέπει να αλλάξουν όλα αυτά στον επόμενο κύκλο αγώνων και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Την προηγούμενη φορά μας πήρε δύο χρόνια να αφομοιώσουμε ένα σύστημα αλλά τώρα πρέπει να γίνει πιο γρήγορα. Αυτά τα παιχνίδια ίσως να ήταν και ένα μάθημα για εμάς αλλά πρέπει να κάνουμε μεγάλη βήματα προόδου και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας” πρόσθεσε ο κεντρικός αμυντικός των Ολλανδών.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν είναι στις 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα