Ολυμπιακός: Ο Σέρχιο Ράμος ήρθε μόνο μέσω… twitter (video)

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν προχώρησε σε ντεμαράζ μεταγραφών ηχηρών ονομάτων, καθώς απέκτησε τους Μαρσέλο, Βρσάλικο και Χάμες για να δυναμώσει το πρεστίζ, αλλά και την αγωνιστική του εικόνα, ωστόσο βγήκε σε μεγάλο βαθμό ζημιωμένος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε ριζική αλλαγή της στρατηγικής του, δίνοντας στον Αντόνιο κορδόν την απόλυτη ευθύνη της

ενορχήστρωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος απ’ τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για διάφορες θέσεις και τις τελευταίες ώρες “φούντωσε” το σενάριο της προσέγγισης του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο, ίσως τελευταίο σταθμό της καριέρας του, καθώς έπιασε αισίως τα 37. Απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύστηκε άμεσα το συγκεκριμένο σενάριο, το οποίο άνθισε μέσω twitter κυρίως. Η ποδοσφαιρική λογική έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στη μεταγραφική τακτική του Ολυμπιακού και το σενάριο “Σέρχιο Ράμος” είναι εντελώς ξένο με τη νοοτροπία του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει το κουμάντο στις μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ράμος, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι, για να συναντήσει την… παρέα του Μέσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα