Ολυμπιακός Β-Διαγόρας 1-0: Επικράτησε με γκολ Ελ Αραμπί

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο… άνεμος, στο ανεμοδαρμένο σήμερα (11/11) Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β επικράτησε 1-0 του Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν… άνωθεν βοήθεια για να φτάσουν σε αυτή τη νίκη, καθώς σκόρερ του μοναδικού γκολ ήταν ο Ελ Αραμπί!

Υπό

ζόρικες συνθήκες, λοιπόν, με τον αέρα να κάνει δύσκολη την ζωή όλων όσοι αγωνίστηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το παιχνίδι δεν ανήλθε σε υψηλό επίπεδο ποιοτικά. Είχε, όμως, και γκολ και δοκάρι. Το τέρμα σημείωσε στο 50ό λεπτό με πλασέ ο σέντερ φορ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ο οποίος ζήτησε να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι για να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Δοκάρι είχε ο Μπα στο 70ό λεπτό, μετά από σουτ του Αργυρίου, απόκρουση του Σηφάκη και ριμπάουντ δικό του.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός Β κάλυψε τους -10 βαθμούς που είχε από την περασμένη σεζόν και πλέον πατάει στους 2 βαθμούς μετά από 7 αγώνες (3 νίκες – 3 ισοπαλίες – 1 ήττα). Ο Διαγόρας έμεινε στους 9 βαθμούς, φτάνοντας πλέον στις 4 ήττες, ενώ έχει τρεις νίκες και καμία ισοπαλία.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος), Μπα (73′ Φατιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Σγουρός), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή, Αργυρίου.

Διαγόρας (Γράφας): Σηφάκης, Αρίας (65′ Τσάβος), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74′ Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54′ Μουντές), Αντεσίνα (74′ Φαλάτα), Λεσάι, Μανιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα