Οσκαρική η πιο πρόσφατη προσθήκη για το "The Witches" του Zemeckis

Δύο οι βραβευμένες πρωταγωνίστριες.

Αφού η Anne Hathaway, βραβευμένη με Όσκαρ για το "Les Misérables" του 2012, υπέγραψε ήδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο cast του ερχόμενου "The Witches" του Robert Zemeckis, άνοιξε ο δρόμος για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα αναβιώσουν την ταινία του '90.

Σύμφωνα με το Variety, η Octavia Spencer

προστέθηκε στο cast για να αντιμετωπίσει την Grand High Witch (Hathaway). Το μυθιστόρημα, από το οποίο άντλησαν έμπνευση οι δύο ταινίες, αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού και της γιαγιάς του που συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν μία ομάδα σατανικών μαγισσών από τη διάπραξη δολοφονιών παιδιών.

Η Spencer θα ενσαρκώσει την εν λόγω γιαγιά, ενώ τον 7-χρονο εγγονό της θα υποδυθεί ο Jahzir Bruno. Μαζί του, ο εξίσου νεαρός, Codie-Lei Eastick θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα ενός άλλου αγοριού στην ιστορία.

Η Octavia Spencer στο "Drunk History".

Την Spencer είδαμε στο "The Help" (Υπηρέτριες, ελληνικός τίτλος) με τις υπέροχες πίτες της, τη δραματική ταινία που της χάρισε και το πρώτο της βραβείο Όσκαρ. Έκτοτε, βρέθηκε δύο ακόμα φορές υποψήφια για το βραβείο της Ακαδημίας, μία φορά με το "Hidden Figures" του 2016 και μία ακόμα με το "The Shape of Water", του Guillermo del Toro, του 2017. Με τον del Toro συνεργάζεται ξανά, τώρα για το "The Witches", αφού ο σκηνοθέτης βρίσκεται στην παραγωγή του ερχόμενου remake.

Όσον αφορά την ταινία, νωρίτερα οι αναφορές την ήθελαν να βρίσκεται πιο κοντά στο αρχικό μυθιστόρημα, απ' ότι η ταινία του 1990. Τα σκηνοθετικά ηνία του remake ανέλαβε ο, βραβευμένος με Όσκαρ, Robert Zemeckis. Μαζί με τον συνεργάτη του, Jack Rapke, υπογράφει το σενάριο και βρίσκεται στην παραγωγή της ταινίας.

Πηγές αναφέρουν πως ο Kenya Barris, δημιουργός του "Black-ish", θα συνεργαστεί με τον Zemeckis για τη συγγραφή του σεναρίου, ενώ παραμένει άγνωστο εάν θα είναι τρεις ή δύο οι συγγραφείς.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceO ταλαντούχος Albert Finney έφυγε απ' την ζωή σε ηλικία 82 ετώνReunion προβλέπει η νέα ταινία του Tom Hanks, "News Of The World"[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε DVD της ταινίας "The Nun/Η Καλόγρια"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα