Παναθηναϊκός: Οι απουσίες προβληματίζουν τον Τερίμ

Ο τελευταίος δε θα έχει στη διάθεση του σήμερα αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας. Οι απουσίες των Τζούρισιτς, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν, σίγουρα στερούν λύσεις από τον Τούρκο προπονητή, που ταυτόχρονα πονοκέφαλοι και για το κέντρο της άμυνας, αφού, ο Σένκεφελντ δεν είναι 100% έτοιμος και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να παίξει. Κατά τα άλλα είναι ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο οποίο όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να βγάλουν πάθος και ψυχή μέσα στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ παίζει πολύ καλά στα

ντέρμπι σε αντίθεση με τους πράσινους. Βεβαίως, αυτό ίσχυε μέχρι τώρα αφού, ο Τερίμ προσπαθεί να αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, όμως, αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο, στα μέσα μιας σεζόν στην οποία ο Παναθηναϊκός διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι όσο περνάει ο χρόνος και με την προσθήκη νέων αξιόλογων ποδοσφαιριστών, όπως ο Ακαϊντίν, ο οποίος ήρθε χθες στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την εικόνα του και θα προσπαθήσει να πετύχει τον μεγάλο του στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα