ΠΑΟΚ: Μ. Αντόνιο «Αυτό που απομένει είναι να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα»

Όπως σημείωσε στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Μάρκος Αντόνιο λογίζεται ως προσθήκη υψηλότατου επιπέδου για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι αν κάτι διαφορετικό προκύψει νωρίτερα θα είναι απολύτως θετικό.

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν έσπασε το… «ρόδι» συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας του και – μάλιστα – πριν από το ματς προχώρησε σε δηλώσεις για την κατάστασή του κι όχι μόνον.

Μιλώντας στην Cosmote

tv σημείωσε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους είμαι υγιής. Σε αυτό με βοήθησε πολύ η οικογένεια μου που με στήριξε ψυχολογικά αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο επιτελείο και είμαι χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να βοηθήσω την ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Δουλεύω σκληρά πολύ για να τους ανταποδώσω την στήριξη. Από μένα εξαρτάται αυτό και πιστέψτε με πως δουλεύω σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλο αυτό το διάστημα προς το πρόσωπο μου. Αυτό που απομένει είναι να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα