Περιστέρι – Προμηθέας 76-71: Βρήκε ρυθμό και πήρε το… θρίλερ (hls)

Το Περιστέρι ήταν πολύ άστοχο από μακριά, τελείωσε το παιχνίδι με 9/33 τρίποντα, όμως, η άμυνά του αποδείχθηκε πως αρκούσε για να οδηγήσει την ομάδα της Πάτρας στην πρώτη της φετινή ήττα. Επιθετικά οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να βρεθεί ο Χαντς σε πολύ καλό βράδυ. Ο Αμερικάνος σκόραρε 18 πόντους κι ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του Σπανούλη έφτασε τελικά στο ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι γενικά ήταν πολύ νευρικό κι από τις δύο πλευρές. Ήταν

ξεκάθαρο, πως οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν ήταν απελευθερωμένοι και είχαν γενικά άσχημες εκτελέσεις ακόμα και μετά από καλές επιλογές. Ο Προμηθέας από την δική του πλευρά είχε έναν παίκτη που κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια, αφού ο Ετσενίκε ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με doubledouble 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα δεκάλεπτο. Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ δυναμικά το ματς και στο τέλος της περιόδου είχε βρει προβάδισμα οκτώ πόντων (25-17). Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν υπόθεση των Πατρινών που με δική τους καλή άμυνα πλέον κράτησαν πολύ χαμηλά τους γηπεδούχους και μάζεψαν το παιχνίδι πηγαίνωντας στα αποδυτήρια με σκορ 42-40.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα είχαν πολύ… βίντεο. Τέσσερις φορές οι διαιτητές πήγαν στο instant replay για να πάρουν οριστική απόφαση, ενώ η στιγμή που κλείδωσε το παιχνίδι για το Περιστέρι, ήταν ένα καλάθι και φάουλ που πέτυχε ο Μήτρου Λονγκ, το οποίο μαζί με την έξτρα βολή, διαμόρφωσε το τελικό 76-71.

Keywords
Τυχαία Θέματα