Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν»

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του και αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλές για τη ζωή του.

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν», δήλωσε αρχικά ο Γκονζάλες.

«Εζεκιέλ,

καταθέσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ», ανέφερε το μήνυμα που εστάλη στον Αργεντινό πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Τελικά, οι άνθρωποι που απείλησαν τον Έκι συνελήφθησαν, ύστερα από συνεργασία του εισαγγελέα Πάμπλο Σόκα και της Αστυνομίας. «Τους είμαι ευγνώμων, αλλά ζούμε μια άσχημη στιγμή. Ήταν καλοί, έδρασαν γρήγορα. Ας δούμε πόσο μακριά θα πάει. Είμαστε στα χέρια αυτής της έρευνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή είναι άσχημη», πρόσθεσε ο Γκονζάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα