Τάισον: Εξήγησε γιατί έμεινε στον ΠΑΟΚ (pic)

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τάισον με τον ΠΑΟΚ ως τώρα την τρέχουσα σεζόν, καθώς και οι επιδόσεις του σε γκολ (4 συνολικά) και ασίστ (11 συνολικά), εύκολα θα του άνοιγαν πόρτα για μεταγραφή σε άλλη ομάδα, παρότι έχει κλείσει ήδη τα 36 χρόνια. Ο βιρτουόζος Βραζιλιάνος μέσος, όμως, επέλεξε να δεχτεί την πρόταση των “ασπρόμαυρων” για ανανέωση της συνεργασίας για άλλη μία σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2025. Σε ανάρτησή του σήμερα (2/2)

στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Εκεί, ο Τάισον έγραψε χαρακτηριστικά: “Χαιρετώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας! Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους σε μένα! Αισθάνομαι ότι εδώ με αγαπούν! Και το περιβάλλον που έχουμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό! Σας ευχαριστώ όλους! Θα κάνω πάντα το καλύτερο που μπορώ για τον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ σε αγαπώ πολύ, 2025”.

Τα λόγια του Τάισον δείχνουν ξεκάθαρα τις σκέψεις του και πώς αισθάνεται στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς και “γεμίζει” τον ίδιο και την οικογένειά του η παρουσία στο περιβάλλον των “ασπρόμαυρων” και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η οικονομική πρόταση ήταν στο ύψος που ήθελε, απάντησε θετικά. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και μετά το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taison Barcellos Freda (@taisonfreda7)

Keywords
Τυχαία Θέματα