Τι περιμένει την ΑΕΚ μετά τη διακοπή; (vids)

Ευκαιρία για ανάσες και ξεκούραση για αρκετούς παίκτες της ΑΕΚ λόγω της διακοπής, ενώ για κάποιους άλλους το… τρέξιμο συνεχίζεται αφού πρέπει να βοηθήσουν τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα κάθεται σε… αναμένα κάρβουνα σε ότι έχει να κάνει με τους διεθνείς που θα λείπουν από τα Σπάτα, ελπίζοντας πως θα επιστρέψουν όλοι υγιείς και όσο το δυνατόν ξεκούραστοι.

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσων η ΑΕΚ

έχει μπροστά της πολλά και απαιτητικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών.

Η αρχή θα γίνει με το ματς στα Ιωάννινα στις 26 Νοεμβρίου κόντρα στον ΠΑΣ που “καίγεται” για βαθμούς, ενώ θα ακολουθήσει τέσσερις ημέρες μετά το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον για το Europa League.

Το πρώτο ματς για τον Δεκέμβριο είναι με τον Άρη στην “Αγιά Σοφιά” (4/12), με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται ξανά στο ίδιο γήπεδο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας (6-7/12).

Μετά τα ματς με τους “κίτρινους”, η ΑΕΚ έχει τρία παιχνίδια μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα με τον Άγιαξ για το Europa League (14/12) και δύο με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (10/12) και Πανσερραϊκό στις Σέρρες (18/12) για την Super League.

Η Ένωση θα… αποχαιρετήσει το 2023 με παιχνίδι στην “Αγιά Σοφιά“, εκεί όπου υποδέχεται τον Βόλο στις 21 Δεκεμβρίου.

Συνολικά, δηλαδή για την ΑΕΚ υπάρχουν οκτώ παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League μέσα σε διάστημα 26 ημερών!

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ,aek