Την τελευταία τους υπόθεση αναλαμβάνουν οι δικηγόροι του "Suits"

Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η σειρά.

Μεγάλη απόφαση πάρθηκε από το NBC, αυτή της ολοκλήρωσης της αγαπημένης δικηγορικής σειράς "Suits".

Σύμφωνα με το EW, η σειρά ανανεώθηκε για ακόμα μία σεζόν και η ιστορία της θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του 9ου κύκλου.

Ο δημιουργός της σειράς, Aaron Korsh, έκανε μια δήλωση σχετικά με το τέλος της σειράς αναφερόμενος στη δυσκολία που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, το cast, αλλά και τους fans για

την καθοδήγηση που του έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Τελείωσε λέγοντας, "Ανυπομονώ να εκνευριστείτε και να απολαύσετε τα τελευταία επεισόδια".

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Amanda Schull, Dulé Hill και Katherine Heigl. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Doug Liman και Dave Bartis, ενώ παραγωγοί οι Macht, Gene Klein και JM Danguilan.

Μην στεναχωριέστε όμως, γιατί μπορεί μια πόρτα να κλείνει, αλλά ένα παράθυρο ανοίγει, καθώς ο κόσμος του "Suits" δεν θα χαθεί για πάντα. Ετοιμάζεται spin-off σειρά με το όνομα "Pearson", το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο Σικάγο και θα επικεντρώνεται στην ομώνυμη χαρακτήρα της Gina Torres. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο.

Η 8η σεζόν της σειράς έκανε πρεμιέρα μετά το διάλειμμα της μόλις εχθές. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceH Katherine Heigl θα είναι η νέα προσθήκη στο "Suits"To Suits ανανεώνεται για όγδοο κύκλοSuits: Πιθανότητες για 8η σεζόν με αποχώρηση δύο βασικών ηθοποιών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα