Τουράμ: “Ο Ανρί είναι σαν… θείος μου”

Στην επίδραση που είχε ο Τιερί Ανρί στην ποδοσφαιρική του πορεία αναφέρθηκε ο Μάρκους Τουράμ σε δηλώσεις που έκανε στον γαλλικό Τύπο. Μάλιστα ο επιθετικός της Ίντερ τόνισε ότι έχει σαν… θείο του τον Γάλλο σούπερ σταρ.

“Είναι σημείο αναφοράς για μένα, για τον τρόπο που έπαιζε και για τη συμπεριφορά του. Είναι το παράδειγμα για αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει το Κλερφοντέν, για μένα είναι η τέλεια περίπτωση.

Ξέρω

τον Ανρί από τότε που ήμουν παιδί, σημαίνει πολλά για μένα όπως ο πατέρας μου. Τον θεωρώ κάτι σαν θείο μου”, είπε μεταξύ άλλων ο Τουράμ.

Παράλληλα ο 26χρονος επιθετικός της Εθνικής Γαλλίας και των “νερατζούρι” αναφέρθηκε και στις παιδικές του αναμνήσεις από τους “τρικολόρ”.

“Η εθνική ομάδα έγινε ψύχωση για μένα κάθε πρωί, όταν στο δρόμο προς το σχολείο έπεφτα πάνω στους Γάλλους διεθνείς. Προερχόμουν από αμερικανικό σχολείο και είχα συνηθίσει σε διαφορετικά ωράρια από αυτά που τηρούνταν εκεί.

Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το προπονητικό κέντρο, παρατήρησα μία απότομη αύξηση επιπέδου σε σύγκριση με αυτό που ζούσα παλιά. Ήταν όλοι πολύ δυνατοί, τέρατα.

Στο γήπεδο υπήρχε ένα όχι και τόσο ψηλό αγόρι από τη Βόρεια Αφρική που έπαιζε μόνος του και έκανε απίστευτα πράγματα χωρίς να κοιτάζει την μπάλα, ήταν ο Αμίν Αρίτ

Θυμάμαι την πρώτη μέρα τον Αλέν Σεν Μαξιμέν, τον Κριστοφέρ Ενκουνκού, τον Φλοριάν Αγέ και άλλους. Καθώς αρχίσαμε να γνωριζόμαστε, καταλάβαμε ότι θα περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί, θα γίνουμε οικογένεια”, ήταν τα λόγια του Τουράμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα