Βαλένθια-Εφές Αναντολού 93-88: Έβδομη εντός έδρας νίκη και σε τροχιά για τα play offs

H Bαλένθια πέτυχε την 10η νίκη της και έβδομη εντός έδρας στο “La Fonteta” κόντρα στην Εφές Αναντολού για την 18η αγωνιστική της Euroleague και παραμένει σταθερά σε τροχιά διεκδίκησης θέσης στα παιχνίδια play in (θέσεις 7-10) για την είσοδο της στα play offs, ενώ η Εφές γνώρισε την 11η ήττα της και έβδομη μακριά από την Κωνσταντνούπολη.

Ενόψει του αγώνα της με τον Παναθηναϊκό

AKTOR, το βράδυ της Παρασκευής (5/1, 21.30 Novaprime), η δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, μπορεί να δέχτηκε 88 πόντους από την Εφές και ενώ έχει μέσο όρο 74,5, αλλά νίκησε από την επίθεση της ανεβάζοντας τον μέσο όρο της,. κατά 19 πόντους…

Θεατής του αγώνα, ο Κέβιν Πάνγκος που συμφώνησε πριν απο 2 ημέρες με τις “νυχτερίδες”, αλλά δεν αποκλεέιται να είναι στο ρόστερ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR.

Αισθητές οι απουσίες της Εφές

Η Εφές είχε 10 μπλοκ έναντι 23 ασίστ της Βαλένθια και οι απουσίες των Κλάιπερν, Ουίλις, Γιλμάζ και Γκαζί, ήταν σε έναν ακόμα αγώνα της, ιδιαίτερα αισθητές. Κρις Τζόουνς, Ντέιμιαν Ίνγκλις, Σέμι Οτζελέγε, Μπράντον Ντέιβις έκαναν τη διαφορά, ο Λόπεθ-Αροστέγι ευστόχησε σε σουτ δυο πόντων το 83-79 και ενώ είχε ακολούθησε το μεγάλο τρίποντο του Σέμι Οτζελέγιε για το 86-79.

MVP o Ίνγκλις

Σέιν Λάρκιν και Ταϊρίκ Τζόουνς έκαναν ό,τι μπορούσαν, το ποσοστό στο τρίποντο ήταν καλό, οι ασίστ διπλάσιες από τα λάθη, αλλά η Βαλένθια νίκησε δίκαια γιατί είχε και τον Ντέιβις να είναι “κέρβερος¨” στην άμυνα του. Double-double πέτυχαν ο Νταμιέν ίνγκλις που ήταν ο MVP του αγώνα, και ο Τιμπόρ Πλάις από την Εφές.

Δεκάλεπτα: 18-18, 43-45, 71-66, 93-88

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα