Βέρντερ Βρέμης – Μάιντζ 4-0: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακη εμφάνιση (highlights)

Η Βέρντερ Βρέμης, έχοντας πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 2 ήττες σε ισάριθμα ματς, ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και το κατάφερε με εμφατικό τρόπο!

Η ομάδα του Βέρνερ, παρατάχθηκε με 3-5-2 πήρε από νωρίς τον έλεγχο του κέντρου, κόντρα στο 3-4-3 της Μάιντς του ΣΒένσον και δεν άργησε να φτάσει στο γκολ.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Ντουκς ανατράπηκε από τον Χάντσε Όλσεν και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Ντούκς ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 στο τρίτο λεπτό! Η Βέρντερ είχε την κατοχή, τον έλεγχο και

τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε από την Μάιντς.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν στα πέντε πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Στάγκε στο 54 με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από εξαιρετική σέντρα του Βάιζερ.

Στο 82 ο Ενγινμά που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε ασίστ στον Μπίτενκουρτ που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή για να έρθει το 3-0.

Το τελικό 4-0 ήρθε ένα λεπτό αργότερα από τον Ενγινμά!

Βέρντερ: Παβλένκα, Πίπερ, Σταρκ, Φριντλ, Βάιζερ(86΄Όπιτζ), Σμιντ, Γκρος(76΄Λίνεν) Στάγκε(76΄Μπίτενκουρτ) Γιουνγκ, Κοβάντσκι(Ενγινμά) Ντουκς(23΄Βόλτεμαντε)

Μάιντς: Ζέντνερ, Χάντε Όλνσε(46΄Μπελ), Φαα Ντεν Μπεργκ, Φερνάντες, Μουένε(67 Κράους), Κορ(84Πάπελα), Μπαρέιρο, Κασί, Γκρούντ(67΄Βάιπερ), Ονισίβο, Λι(67΄Ρίχτερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα