Βόλφσμπουργκ – Μπόχουμ 1-0: Βήμα παραμονής για τους λύκους

Οι «λύκοι» κέρδισαν μετά από δύο σερί ήττες στην Bundesliga, ενώ πέτυχαν εντός έδρας νίκη μετά από οκτώ σερί ματς, παίρνοντας απόσταση από την ουρά, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν.

Η Μπόχουμ από την άλλη, έμεινε όγδοη σερί αγωνιστική και ένατο σερί ταξίδι χωρίς νίκη, οπότε μπορεί να βρεθεί σε θέση μπαράζ, αν κερδίσει αύριο η Μάιντς.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και έχασαν δύο τετ-α-τετ με τους Οστερχάγκε και Ασάνο. Στο 39′, κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Οστερχάγκε από κοντά

να νικά τον Πέρβαν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση oφσάιντ.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, η Βόλφσμπουργκ, στη μοναδική της ευκαιρία στο α’ μέρος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν οι αμυντικοί της Μπόχουμ δεν μπόρεσαν να διώξουν σε φάση διαρκείας, ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων, Γιόνας Βιντ, βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Ρίμαν για το 1-0.

Στο β’, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, κυρίως στην κόντρα με Τομάς, Σαρ, Μπορνό και Καμίνσκι. Δεν πλήρωσαν όμως την αστοχία τους, καθώς η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της σεζόν, είχε μόνο μία καλή φάση σε αυτό το διάστημα και έμεινε «άσφαιρη».

Βόλφσμπουργκ (Χάζενχουτλ): Πέρβαν – Λακρουά, Μπορνό, Τσέσιγκερ – Φίσερ (75′ Καμίνσκι), Άρνολντ (90′ Σβάνμπεργκ), Φρανκς, Γκέρχαρντ – Μπάκου (65′ Σαρ), Βιντ (65′ Μπέρενς), Τομάς (65′ Παρέδες).
Μπόχουμ (Μπούτσερ): Ρίμαν – Πάσλακ (81′ Μπροσίνσκι), Μάσοβιτς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο – Λοσιλιά (68′ Ντάσνερ), Οστερχάγκε (87′ Φέρστερ) – Μπέρο (68′ Βίτεκ), Στέγκερ, Ασάνο (46′ Άντουι-Ατζέι)- Χόφμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα