Live ενημέρωση: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ

Live ενημέρωση στις αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Άρης (15:00), Κηφισιά – Ολυμπιακός (17:00), ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) και ΑΕΚΠαναθηναϊκός (20:30) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Live
ενημέρωση: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-2 και ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Ηρωικές επεμβάσεις Λοντίγκιν και Βαγιαννίδη

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Πέναλτι ο Ζέκα, 2-2 ο Λιβάι

Το 4-0 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ: Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Λιβάι  στο 24′, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το σκορ με τους Γεντβάι στο 31′ και Αράο στο 66′, με την Ένωση να ισοφαρίζει τελικά χάρη σε πέναλτι του Λιβάι στο 90-5′. Ισοβαθμία στους 4α βαθμούς για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στους 39 η ΑΕΚ.

90+5” ΓΚΟΛ ΑΕΚΠαναθηναϊκός 2-2: Η ΑΕΚ ισοφαρίζει στο 5ο από τα 7 λεπτά των καθυστερήσεων με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία! Σε σουτ του Λιβάι ο Ζέκα έκανε χέρι και ο Αλ Χακίμ που ήλεγξε τη φάση στο VAR on field καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ο δικέφαλος φτάνει τους 41 βαθμούς, ο ΠΑΣ μένει στους 12 και την προτελευταία θέση.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | 1-2, ολική ανατροπή με Αράο

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ιωαννίδη

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Ακυρώθηκε το γκολ του Λιβάι για φάουλ του Σιμάνσκι

To 3-0 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Απείλησε με μακρινό σουτ ο Σιμάνσκι

66′ ΓΚΟΛ ΑΕΚΠαναθηναϊκός 1-2: Αφού δεν πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ, παίρνει ο Παναθηναϊκός! Από φάουλ του Μπερνάρ, ο Κώτσιρας κινείται στην πορεία της μπάλας, πασάρει με το κεφάλι στον Αραό και ο Βραζιλιάνος με πλασέ στην κίνηση γράφει το 2-1 για τον Παναθηναϊκό!

66′ ΓΚΟΛΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ο Σάστρε σεντράρει, η μπάλα κοντράρει στον Ριένστρα και καταλήγει στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 4-0.

Στο 58′ ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε για την ΑΕΚ, ωστόσο το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε μετά από on field review του διαιτητή Αλ Χακίμ για φάουλ στην αρχή της φάσης.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Η πτώση του Τζίμα στην περιοχή (vid)

53′ ΓΚΟΛΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Δεύτερο γκολ μέσα σε 5 λεπτά ο ΠΑΟΚ και τρίτο συνολικά στο ματς. Άψογη μπαλιά του Σάστρε από τα δεξιά, ο Έλληνας φορ ξεπετάγεται εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-0.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Απείλησε σε δύο περιπτώσεις ο Βέρμπιτς

48′ ΓΚΟΛΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ο Μουργκ εκτέλεσε ένα φάουλ, οι αμυντικοί του ΠΑΣ έδιωξαν προσωρινά και ο Μεϊτέ που μάλλον ήθελε να γεμίσει σκοράρει με απίθανο πλασέ για το 2-0! Πρώτο του γκολ με τη φανέλα του δικεφάλου.

Το 1-0 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | 1-1, απάντηση με κεφαλιά του Γέντβαι

Ημίχρονο στο ΑΕΚΠαναθηναϊκός 1-1: Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή στα πρώτα 20-25 λεπτά και προηγήθηκε στο 25′ με τον Λιβάι Γκαρσία. Μετά το 1-0 ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, βγήκε μπροστά και ισοφάρισε στο 31′ με τον Γεντβάι, έχοντας ισορροπήσει το ματς στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | 1-0 ο Λιβάι Γκαρσία μετά από μπαλιά ακριβείας του Σιμάνσκι

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Άγγιξαν» το γκολ Τζίμας-Κουλιεράκης (vid)

31′ ΓΚΟΛΑΕΚΠαναθηναϊκός 1-1: Ο Παναθηναϊκός αντιδρά γρήγορα. Άψογη σέντρα του Χουάνκαρ, σεντεροφορίσια ενέργεια από τον Γεντβάι και 1-1.

29′ ΓΚΟΛΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, οι Ηπειρώτες δεν διώχνουν αποτελεσματικά με τον Ντεσπόντοφ να σουτάρει και τον Κλέιμαν να αποκρούει εξαιρετικά. Ωστόσο, Μπάμπα Ραχμαν παίρνει το ριμπάουντ και κάνει το 1-0 με διαγώνιο σουτ.

24′ ΓΚΟΛΑΕΚΠαναθηναϊκός 1-0: Στο ματς ως τώρα είχε γίνει… μισή φάση, όμως στο 24ο λεπτό η ΑΕΚ στην πρώτη της καλή ευκαιρία βρίσκει γκολ. Εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Σιμάνσκι στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Λιβάι Γκαρσία υποδέχεται ωραία τη μπάλα, φεύγει μπροστά, μπαίνει στην περιοχή και τελειώνει υποδειγματικά για το 1-0.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Μετά τα πρώτα 15 λεπτά οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι τους, έχοντας ένα σουτ στο 3′ με τον Τσούμπερ. Βεβαίως δεν έχουν βρει χώρους για να φτιάξουν κλασικές ευκαιρίες, έχουν όμως καλύτερη εικόνα από τους πράσινους. Από την πλευρά του, αν και συμπαγής αμυντικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει κάτι επιθετικά με εξαίρεση ένα σουτ με τον Βέρμπιτς στο 15′ μετά από κάθετη του Αράο

1′ Άρχισαν τα παιχνίδια σε ΟΠΑΠ Αρενα και Τούμπα

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τζίμας

Στον πάγκο: Τόμας, Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιος, Κιάκος, Μπατίστ, Κόντε

Στον πάγκο: Πανάγου, Κύρκος, Μπεγκάλα, Λιάσος, Αθανασίου, Μπάλαν, Ροσέρο, Έφορντ, Μπορταγκαράι

Οι συνθέσεις στο AEK – Παναθηναϊκός 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιντιμπέ – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Αθανασιάδης, Πήλιος, Μήτογλου, Γιόνσον, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν – Βαγιανίδης, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ – Μπερνάρ, Κώτσιρας, Βιλένα – Μαντσίνι, Ιωαννίδης, Βέρμπιτς.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Ξενόπουλος, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Λημνιός, Τσοκάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς.

Διαιτητής: Αλ Χακίμ ΜοχαμέντΒοηθοί: Μεχμέτ Κουλούμ, Φρέντρικ ΚλίβερΤέταρτος: ΤζήλοςVAR: Μπέμπεκ, Μπουξμπάουμ

Εξαιρετική σέντρα Μαρτίνς 2-3 ο Ελ Αραμπί

Ο Ρόντινει ανατράπηκε στην περιοχή αλλά ήταν εκτεθειμένος

Τέλος στο ματς, ο Ολυμπιακός περνάει έστω και δύσκολα απο την Καισαριανή επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-2.

90’+3′ Αποβολή και για την Κηφισιά! Δεύτερη κίτρινη στον Σάντος, μένει με 10 παίκτες όπως και οι Πειραιώτες.

Κηφισιά – Ολυμπιακός | Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Ελ Αραμπί

85′ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Ελ Αραμπί σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά και κάνει το 2-3. Αυτή τη φορά μετράει το τέρμα

2-2 από την άσπρη βούλα ο Οζέγκοβιτς

Ακυρώθηκε για χέρι του Μασούρα το γκολ του Ρόντινει

Για τον Ολυμπιακό έχουν ακυρωθεί δύο γκολ ως, το ένα στο 52΄ του για χέρι του Μασούρα και το άλλο στο 73′ για οφσάιντ του Ελ Αραμπί!

64′ ΓΚΟΛ 2-2: «Παγώνει» τον Ολυμπιακό των δέκα παικτών η Κηφισιά, καθώς μετά τη μείωση του σκορ ισοφαρίζει! Σε χέρι Μπιανκόν ο διαιτητής Μανούχος καταλογίζει την εσχάτη των ποινών, την οποία μετατρέπει σε γκολ ο Οζέγκοβιτς (2-2)!

Έπειτα από γέμισμα των γηπεδούχων, ο Μπιανκόν πάει με την πλάτη στην διεκδίκηση της μπάλας και τη βρίσκει με το χέρι σε μονομαχία με τον Μπιφουμά ο Γάλλος.

Κηφισιά – Ολυμπιακός | 1-2 με μακρινό σουτ του Μιλίτσεβιτς

Κηφισιά – Ολυμπιακός | Ο Ρέτσος αποβλήθηκε με 2 κίτρινες σε 10 λεπτά

Άρχισε το Β΄ μέρος στην Καισαριανή

Κηφισιά – Ολυμπιακός | 0-2 από τα 11 βήματα ο Ναβάρο

Live ενημέρωση:

Ημίχρονο στην Καισαριανή, Κηφισιά – Ολυμπιακός 1-2: Στο 45΄Ο Ρέτσος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Οζέγκοβιτς και ο Ολυμπιακός μένει με δέκα παίκτες. Επιπλέον στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι μειώνουν σε 1-2! Ο Τζολάκης κάνει έξοδο, συγκρούεται με τον Καμαρά, η μπάλα φτάνει στον Μιλίτσεβιτς ο οποίος πιάνει ένα απίστευτο σουτ μακριά από την περιοχή και σκοράρει!

39′ ΓΚΟΛ 0-2: Ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι μετά από κεφαλιά του Καρβάλιο και χέρι του Σάντος. Ο Ναβάρο εκτελεί την εσχάτη των ποινών στη δεξιά γωνία του Κρίστινσον, και κάνει 0-2 στο πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Κηφισιά – Ολυμπιακός | Καίρια επέμβαση του Μπιανκόνε στον Σάντος

Κηφισιά – Ολυμπιακός | ΑΠΙΘΑΝΟΣ “κεραυνός” του Μασούρα για το 0-1!

Παναιτωλικός – Άρης 0-4: Τα highlights του αγώνα

Παναιτωλικός – Άρης | Διαστάσεις θριάμβου με Σαβέριο και Σαμόρα

11′ ΓΚΟΛ 0-1: Ωραία συνεργασία του Μασούρα με Καρβάλιο, ο πρωτος πιάνει εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό και κάνει το 0-1.

Παναιτωλικός – Άρης | 0-2, “κλειδώνει” το τρίποντο ο Σουλειμάνοφ

Παναιτωλικός – Άρης | Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και επεμβάσεων Καπίνο

Live ενημέρωση

Οι συνθέσεις στο Κηφισιά – Ολυμπιακός

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον – Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς – Πέιος, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ – Μπιφούμα, Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Στον πάγκο των γηπεδούχων οι: Αναγνωστόπουλος, Σπίνος, Σολόα, Νίνης, Παρράς, Κλωναρίδης, Σμπώκος, Αντερέγκεν, Κωνσταντακόπουλος.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι – Καμαρά, Καρβάλιο – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Ναβάρο.

Στον πάγκο των Πειραιωτών: Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Ζ. Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Γιόβετιτς, Ντόη, Μπρίνιτς

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νίας)VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας),AVAR: Κωνσταντίνος Ψάρρης (Ζακύνθου)

90+6′ ΓΚΟΛ 0-4: Και τέταρτο γκολ ο Άρης που είναι ασταμάτητος στο Β’ μέρος! Ο Σαμόρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας στον αιφνιδιασμό και με δύσκολο δυνατό πλασέ από τα δεξιά νίκησε τον Καπίνο για το 4-0! Αυτό είναι και το τελικό σκορ του αγώνα

90′ ΓΚΟΛ 0-3: Δευτερόλεπτα μετά από ένα δοκάρι του Παναιτωλικού με τον Σενγκέλια, ο Σαβέριο πιάνει ένα φοβερό, αριστοτεχνικό σουτ από τα αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καπίνο για το 0-3!

77′ ΓΚΟΛ 0-2: Ο Άρης που είναι απόλυτος κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας χάσει σωρεία ευκαιριών, κάνει το 0-2 με τον Σουλεϊμάνοφ (μετά από ωραίο γύρισμα του Φατόρε) και καθαρίζει το ματς στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός – Άρης | Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σενγκέλια

Άρχισε το Β’ μέρος με τον Άρη να κάνει μια αλλαγή. Εκτός ο Φετφατζίδης, μέσα ο Νταρίντα. Ο Άρης προηγείται 0-1 χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Τζούρασκε με το μυτάκι, έξω από την περιοχή στο 19′

Παναιτωλικός – Άρης | Εξαιρετικό συρτό σουτ του Τζούρασεκ για το 0-1

Παναιτωλικός – Άρης | Τεράστια διπλή ευκαιρία με Μενέντες και Φετφατζίδη

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μ. Ντουάρτε, Μάλης, Μλάντεν, Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρεζ, Φ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης.Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Ντίας Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Νικολάου.Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Μενέντες, Σαμόρα.Στον πάγκο: Κυριαζής, Δεληζήσης, Γκαρθία, Σαβέριο, Νταρίντα, Πάβιτσιτς, Μοντόγια, Αγοραστός, Σουλεϊμάνοφ.Διαιτητής: ΤσιμεντερίδηςΒοηθοί: Βεργέτης, ΣτεφανήςΤέταρτος: ΠουλικίδηςVAR: ΠαπαπέτρουAVAR: Νικολακάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα