MasterChef 25-4: Αντιγραφή χωρίς συνταγή γίνεται; – Το ζευγάρι του τελικού στο Silver Award (vid)

MasterChef 25-4: Πολύ δυνατές μονομαχίες είδαμε χτες, Τετάρτη 24-4 στο MasterChef με 4 πολύ καλούς μάγειρες να διεκδικούν τη θέση τους στον τελικό του Silver Award.

Το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του φετινού διαγωνισμού του Star που δίνει 20.000 ευρώ έχει βάλει «φωτιά» στους παίκτες. Μάλιστα είδαμε να δημιουργείται μεγάλη ένταση με τον Χρήστο Μοίρα ο οποίος πέταξε «κεραυνούς» για το συγκεκριμένο έπαθλο.

Τελικά χτες μάθαμε

ότι η παρεξήγηση λύθηκε και η λογική επικράτησε ανάμεσα στους παίκτες της γκρι μπριγάδας. Ο Χρήστος Μοίρας έκανε πίσω σε αυτά που έλεγε και όλα καλά.

Η χτεσινή δοκιμασία βρήκε τον Νίκο Κυψίδη στον εξώστη να περιμένει τον αντίπαλό του και τους Κώστα, Χρήστο, Λευτέρη και Χριστίνα να διαγωνίζονται για τη θέση αυτή.

Στο πρώτο μέρος της δοκιμασίας οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Το ζητούμενο ήταν η τέλεια συνεργασία ανάμεσα στα ζευγάρια και οι κριτές έδωσαν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και δημιουργίας στους πάικτες.

Ο Κώστας συνεργάστηκε με τον Λευτέρη και η Χριστίνα με τον Χρήστο. Δύο πολύ δυνατές ομάδες στις οποίες πολλοί περίμεναν ο Κώστας με τον Λευτέρη να υπερτερήσουν λόγω εμπειρίας σε σχέση με τον Χρήστο. Η ανατροπή όμως έγινε και η Χριστίνα με τον Χρήστο αποδείχτηκαν καλύτερο ζευγάρι.

MasterChef 25-4: Η αντιγραφή χωρίς συνταγή και νικητής

Στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας το ζευγάρι χωρίστηκε. Χρήστος και Χριστίνα διαγωνίστηκαν ως αντίπαλοι και πολλοί από τον εξώστη σχολίασαν ότι, αν έφταναν σε αυτό το στάδιο, όλοι θα προτιμούσαν για αντίπαλο τον ερασιτέχνη Χρήστο.

Το ζητούμενο της δοκιμασίας βέβαια εξέπληξε τους παίκτες. Μπροστά τους παρουσιάστηκε ένα πιάτο fine dining με ιδιαίτερες λεπτομέρειες το οποίο θα έπρεπε να αντιγράψουν. Ωστόσο η αντιγραφή θα γινόταν χωρίς καμία συνταγή! Μόνο με το ένστικτο και το τι δοκίμασαν κινήθηκαν οι παίκτες σε μία πολύ δύσκολη συνθήκη.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και από τους δύο παίκτες. Ωστόσο μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Χριστίνα η οποία θα διεκδικήσει με τον Νίκο το μεγάλο έπαθλο του Silver Award!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα