MotoGP : Ο Λούκα Μαρίνι ανυπομονεί για την επιστροφή του

Ο Λούκα Μαρίνι δίνει τα νέα του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αναρρώσει από ένα σπασμένο κλείδα μετά τη συντριβή του κατά τη διάρκεια του Ινδικού GP Sprint.

Το αποτέλεσμα του Indian Sprint του Λούκα Μαρίνι σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Σε καλή κατάσταση στην αρχή του Σαββατοκύριακου, ο αναβάτης του VR46 έπεσε πάνω στη δεύτερη μοτοσυκλέτα

της ομάδας στην αρχή του αγώνα του Σαββάτου και έσπασε την κλείδα του.

Αν ο γείτονάς του στο γκαράζ, Marco Bezzecchi, πήρε την εκδίκησή του την Κυριακή διεκδικώντας τη νίκη στον Main Race, ο Λούκα Μαρίνι ήταν εκτός για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Γρήγορα επέστρεψε στην Ιταλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ο αριθμός 10 έκανε την είδηση ​​δημοσιεύοντας στα κοινωνικά του δίκτυα μια φωτογραφία ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Αυτό ήταν και πήγε καλά», σχολιάζει ο Ιταλός οδηγός στον λογαριασμό του στο Instagram. Χάρη στον Δρ Porcellini και την ομάδα του. Δεν είναι η πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής μου, αλλά η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψω στη σέλα το συντομότερο δυνατό έχει ξεκινήσει! θα κρατηθω. Τα λέμε σύντομα MotoGP …”

Απών στο Ιαπωνικό Γκραν Πρι, ο Λούκα Μαρίνι, όπως και ο Άλεξ Μάρκες, στοχεύει να επιστρέψει στον επόμενο γύρο, στην Ινδονησία. Μια προθεσμία που φαίνεται αισιόδοξη, αν και οι αναβάτες του πλέγματος MotoGP μερικές φορές μας εκπλήσσουν με μια σχεδόν υπεράνθρωπη ταχύτητα ανάρρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον τραυματισμό του, ο Μαρίνι κρίθηκε ένοχος για το περιστατικό από τους αγωνοδίκες λόγω ενός «υπερβολικά φιλόδοξου» ελιγμού, και έλαβε διπλό Μακρύ Γύρο. Ποινή που θα εκτίσει με την επιστροφή του στους αγώνες.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !F1 τα νέα των Paddock21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα