Survivor spoiler 26/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Survivor spoiler 26/2: Το Survivor συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Στις ασυλίες τουλάχιστον. Με άλλα λόγια, οι μπλε κερδίζουν τις ασυλίες τη μία μετά την άλλη. Το ίδιο έγινε και αυτή τη φορά, με την 1η ασυλία. Τι θα γίνει με την 2η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Έχουμε το οριστικό και επιβεβαιωμένο Survivor spoiler. Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι Μαχητές συνέχισαν

από εκεί που σταμάτησαν, λοιπόν. Το αγωνιστικό τσιπάκι έχει αλλάζει για τους μπλε. Κερδίζουν και μάλιστα ξέρουν και τον τρόπο που θα το κάνουν. Καταστροφικές οι νέες προσθήκες για την κόκκινη ομάδα. Καμία δεν πρόκειται να βοηθήσει, θυμηθείτε το.

Οι μπλε νίκες στις ασυλίες έφτασαν στις 5 από τα τις τελευταίες έξι που έχουν γίνει. Επιπρόσθετα, το σερί δεν θα σταματήσει εκεί για τους Μαχητές. Το συνολικό σκορ πριν την έναρξη της εβδομάδας ήταν στις τέσσερις νίκες απόσταση και πλέον, μετά και το αποψινό επεισόδιο, θα πάει στο 16-14.

Η Δανάη έκανε την πρόβλεψή για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα να πάρει την 2η ασυλία. Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί της και στο οριστικό.

Survivor spoiler 26/2: Αυτοί παίρνουν την 2η ασυλία!

Οι κόκκινοι έχουν βρει δυσκολίες στο να κερδίσουν τις ασυλίες και δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η Ασημίνα είναι εκτός, η Κατερίνα Δαλάκα έχει δυσκολίες, οι άνδρες δεν βοηθούν πολύ τελευταία, οπότε…

Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος οι μπλε και να μην κερδίσουν την ασυλία;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

Οι Μαχητές κερδίζουν και την 2η ασυλία και πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού. Βέβαια, θα υπάρξει θέμα με τον Σταμάτη… Με άλλα λόγια, θέμα θα έχουν στο συμβούλιο.

Πόσο θα επηρεάσει αυτό το επόμενο διάστημα τους μπλε; Όχι και λίγο τολμώ να πω. Διότι, η αμφιβολία θα μπει στην καθημερινότητά τους.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα