WRC: Το Ράλι Σαρδηνίας σε 48 ώρες αγώνα

10:12 1/2/2024 - Πηγή: Sportime

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Ο γύρος της Ιταλίας θα περιλαμβάνει συνολικά 3 ημέρες προπόνησης που θα ολοκληρωθούν σε 48 ώρες, σε σύγκριση με τις τέσσερις που συνήθως χωρίζονται σε 4 ημέρες.

Τέσσερις μήνες στο Ιταλικό Ράλι

Το ημερολόγιο της σεζόν του WRC 2024 περιλαμβάνει τακτικά το Rally Italia Sardegna , το μοναδικό πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί στη χώρα μας από

τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου . Σε αντίθεση με πέρυσι, που η διοργάνωση έγινε στην Όλμπια, όλα τα στάδια θα πραγματοποιηθούν στα βόρεια του νησιού και πιο συγκεκριμένα στο Αλγκέρο . Ωστόσο, η επίσημη παρουσίαση της 21ης ​​έκδοσης αποκάλυψε μερικά σπουδαία νέα.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

48 ώρες αγώνα

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Οι διοργανωτές του Ράλι, σε συνεργασία με την Λέσχη Αυτοκινήτου της Ιταλίας και την Περιφέρεια της Σαρδηνίας, έχουν ουσιαστικά προβλέψει τις οδηγίες που υπαγορεύει η FIA για τη σεζόν 2025 σχετικά με τον προγραμματισμό των γεγονότων, με τα στάδια και τις διαδρομές να μην χωρίζονται πλέον σε τέσσερα ημέρες, αλλά μόνο σε τρεις . Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν 16 δοκιμές σε τρία στάδια, για συνολικά 266,48 χιλιόμετρα που θα διανυθούν σε 48 ώρες .

Οι διαδρομές

WRC Ράλι Σαρδηνίας : Ο έκτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σε χωματόδρομους , θα ξεκινήσει λοιπόν το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου με το shakedown στο Olmedo και το πρώτο στάδιο αποτελείται από τέσσερις ειδικές δοκιμές, συγκεκριμένα τις δύο στο Osilo-Tergu. και το υπόλοιπο στο Sedini- Castelsardo. Η μεγαλύτερη μέρα θα είναι το Σάββατο 1 Ιουνίου, με οκτώ στάδια για συνολικά 149,36 χλμ., με το κλείσιμο του Ράλι να έχει προγραμματιστεί με το τρίτο στάδιο να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Ιουνίου, με δύο χρονομετρήσεις και το power stage στο Sassari Argentiera.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1Συνέντευξη: Η Cristina Gutiérrez κερδίζει το Dakar στο ChallengerF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
WRC, Ράλι Σαρδηνίας,WRC, rali sardinias