Ματιές Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ σε μέσο της Serie A

10:08 1/2/2024 - Πηγή: Contra

Καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου εισέρχεται στις τελευταίες ώρες της, έχει αναφερθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έχουν κάνει μια έρευνα για έναν 24χρονο, νοτιοαμερικανικό ταλέντο από την Serie A.

Η Άρσεναλ φέρεται να οδηγεί την κούρσα για τον μέσο της Αταλάντα, Έντερσον παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έντερσον έχει αγωνιστεί και στα 21 παιχνίδια της Αταλάντα στη Serie A

μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιταλικής ομάδας με μέσο όρο 81 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος έχει συνεισφέρει με πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, με τον κεντρικό μέσο να έχει την ευελιξία να καλύψει τόσο αμυντικούς όσο και επιθετικούς ρόλους σε όλη τη μεσαία γραμμή.

Ο ιταλικός σύλλογος είναι ανοιχτός στο να εξετάσει προτάσεις για τον παίκτη, αλλά είναι απίθανο να συμφωνήσει στην αποχώρησή του αν οι προτάσεις δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του. Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει ξεκινήσει έρευνες για την απόκτηση του 24χρονου μέσου, ωστόσο, δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση για τον παίκτη της Αταλάντα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη μεριά, έχει ανάγκη από αναβαθμίσεις στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Σοφιάν Αμραμπάτ δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Έρικ Τεν Χαγκ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε περισσότερα

Προθυμία Μουρίνιο για επιστροφή στην Γιουνάιτεντ

Παίκτης της Γιουνάιτεντ σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ματιές Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Serie A,maties arsenal, giounaitent, Serie A