Παναθηναϊκός: Η ανησυχία για Χουάντσο και το «τώρα ή ποτέ» για Παπαπέτρου!

Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του και να πάρει με 95-79 το δεύτερο παιχνίδι για τα playoffs της Euroleague απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πάρουν δύο συνεχόμενους αγώνες στο Βελιγράδι, σε ουδέτερη έδρα, για να πετύχουν τη μεγάλη πρόκριση στο Final-4 της Euroleague, που είναι και

ο μεγάλο στόχος που είχε η ομάδα από την αρχή της χρονιά.

Ωστόσο η ατυχία… χτύπησε την πόρτα της ομάδας της Αθήνας για ακόμα μία φορά, αφού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός τέθηκε εκτός της προπόνησης του Σαββάτου, ενώ αναμένεται να μεταβεί στη χώρα του, προκειμένου να κάνει πιο αναλυτικές εξετάσεις για το πρόβλημα του.

Έτσι είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού δε θα προλάβει τα είναι έτοιμος στις κρίσιμες αυτές αναμετρήσεις.

Φυσικά υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις του «τριφυλλιού», αφού πρόκειται για μία από τις… βεντέτες του ρόστερ, αν και δεν έχει αποδώσει αυτά που περίμεναν πολλοί.

Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας, έχουν εκφράσει μέσα από τα social media της στήριξή τους και εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον παίκτη.

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ευκαιρία του Παπαπέτρου!

Η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αφήνει σίγουρα ένα τεράστιο κενό που θα κληθεί να καλύψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Κάποιος θα έλεγε μάλιστα ότι έρχεται την ιδανική στιγμή, αφού μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και αυτός δείχνει ότι έχει επανέλθει για τα καλά.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο αγώνα με τους Ισραηλινούς, όπου πήρε 28 λεπτά συμμετοχής από τον Εργκίν Αταμάν όντας πραγματικά εξαιρετικός.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες και έγινε ένας από τους παίκτες-κλειδί που έφεραν τη νίκη, μαζί με τον Κώστα Σλούκα που βροντοφώναξε «παρών».

Έτσι ο Τούρκος κόουτς αναμένεται να του δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί για να μπει για τα καλά στις υψηλότερες θέσεις του rotation, αφού ο Αταμάν έχει δείξει ότι θέσει στο ρόστερ έχει αυτός που κάνει τη δουλειά που ζητάει και μπορεί ακόμα και τα κορυφαία ονόματα να τα αφήσει στο περιθώριο.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα