Άρης: Ψάχνει λύση με τον ποδοσφαιριστή του εκατομμυρίου!

Κάποιες μεταγραφές δεν «έπιασαν» και ο Άρης ψάχνει να δει τι θα κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα του «πάρει» ένα «χαρτί»!

Καμία από τις…γρήγορες μεταγραφές που πρόλαβε να κάνει, πριν την… κάνει ο Παλικούτσα δεν έχει ακουμπήσει στον Άρη. Πάβισιτς, Φατόρε και Ματαρίτα οι πρώτοι τρεις που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Ο Ματαρίτα με…. μουντιαλικό βιογραφικό δεν είναι καν δεύτερος στην ιεραρχία των αριστερών μπακ

στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Ο Άκης Μάντζιος δεν τον υπολογίζει, ο Κοσταρικανός που είτε είναι τραυματίας, είτε εκνευρισμένος επειδή δεν είναι στα πλάνα, είναι πλέον… τρίτος στην ιεραρχία των δύο αριστερών μπακ!

Ο Φεράρι είναι ξεκάθαρα ο ποδοσφαιριστής που έχει ως βασικό στο μυαλό του ο Έλληνας τεχνικός, ενώ… κακή ώρα, όταν λείπει ο Αργεντίνος (και θα λείψει για όλο το υπόλοιπο του 2023), τη θέση του παίρνει ο Μοντόγια που αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός! Και υγιής να ήταν ο Ματαρίτα, πάλι τον Ισπανό θα επέλεγε ο Μάντζιος!

Ο Ματαρίτα έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και είναι δεδομένο οτι εφόσον ο Μάντζιος δεν τον έχει στα πλάνα του, ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει αδρά έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελεί λύση βάθους!

Ο Κοσταρικανός στοιχίζει το χρόνο στην ΠΑΕ λίγο πάνω από 300 χιλιάρικα, ήτοι στην τριετία που έχει υπογράψει λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Αν καταφέρει ο Καρυπίδης να τον… ξεφορτωθεί τον Ιανουάριο, πολύ εύκολα και με τα.. μισά από αυτά που δίνει στον Ματαρίτα, θα βρει πολύ καλύτερο αριστερό μπακ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Ψάχνει,aris, psachnei