Ατύχημα στην πίστα της Porsche στο Nardo: Ο Mattia Ottaviano πέθανε στην δοκιμή μιας Ducati

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ NARDÒ

Ατύχημα στην πίστα της Porsche στο Nardo: Ο Mattia Ottaviano, πιλότος που απασχολούνταν σε εξωτερική εταιρεία, έχασε τη ζωή του

Τραγικά νέα έρχονται από την Απουλία. Ένας δοκιμαστής που εργαζόταν σε μια εξωτερική εταιρεία, ο

Mattia Ottaviano , 36 ετών, από το Tuglie (Λέτσε), πέθανε σήμερα το πρωί στην πίστα του Τεχνικού Κέντρου Nardo , του κέντρου δοκιμών που ανήκει στην Porsche , το οποίο διαχειρίζεται η Porsche Engineering.

Ο Mattia Ottaviano πεθαίνει στο Nardo

Την είδηση ​​μετέδωσε το Ansa, σύμφωνα με το οποίο ο δοκιμαστής οδηγούσε μηχανάκι το οποίο για λόγους που διερευνώνται αυτή τη στιγμή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου και το μηχανάκι πήρε φωτιά.

Από το 2012 , το κέντρο ανήκει στην Porsche Engineering, ένα τμήμα της γερμανικής εταιρείας που ασχολείται με το σχεδιασμό και τη μηχανική.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςΑτύχημα στην πίστα της Porsche στο Nardo: Ατύχημα στην πίστα της Porsche στο Nardo: Ο Mattia Ottaviano πέθανε, δοκιμάζοντας μια Ducati

Τραγικό δυστύχημα σήμερα το πρωί στην πίστα του Τεχνικού Κέντρου Nardò, του κέντρου δοκιμών που ανήκει στην Porsche που βρίσκεται στο Σαλέντο.

Ένας δοκιμαστικός οδηγός που εργαζόταν σε εξωτερική εταιρεία, ο Mattia Ottaviano, 36 ετών από το Tuglie (Λέτσε), έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα .

Ο Οταβιάνο δοκίμαζε μια Ducati όταν, για λόγους που βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση, έβαλε πίσω μια Porsche Panamera , της οποίας ο δοκιμαστής αναβάτης τραυματίστηκε. Ο 36χρονος από το Σαλέντο πετάχτηκε από το όχημα αρκετά μέτρα μακριά, με τα τραύματά του πολύ σοβαρά. Από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα πήρε φωτιά.

Αστυνομία, τοπική αστυνομία και ο εισαγγελέας του δικαστηρίου του Λέτσε, Αλεσάντρο Προντέρα, βρέθηκαν στο σημείο και άνοιξαν υπόθεση.

Όλες οι δραστηριότητες στην πίστα έχουν ανασταλεί. Το εργοστάσιο της Porsche στο Nardò καλύπτει συνολική έκταση 700 εκταρίων και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πίστες δοκιμών, για να εγγυηθεί ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων δοκιμών. «Όλες οι πίστες – αναγράφεται στην ιστοσελίδα της πίστας – χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας» .

«Ενώ βρισκόμαστε σε σύσκεψη στη Νομαρχία για πρόληψη και σεβασμό στην υγεία και ασφάλεια, ένας ακόμη θάνατος εργάτη υπεργολαβίας. Δεν αντέχουμε άλλο. Αρκετά! Η κυβέρνηση δεν εκδίδει συλλυπητήρια ανακοινωθέντα, αλλά νόμους για την προστασία της ζωής των εργαζομένων. Πρέπει να ζεις και να μην πεθαίνεις από τη δουλειά», λέει η Βαλεντίνα Φραγκάση, γενική γραμματέας του CGIL Lecce.

Ατύχημα στην πίστα της Porsche στο Nardo: Το έργο της Porsche στην Απουλία: 450 εκατομμύρια επενδύσεις σε δέκα χρόνια. «Ευκαιρίες για το έδαφος, θέλουμε να αποφύγουμε τις απαλλοτριώσεις»

Οι δύο οδηγοί δοκιμών, σύμφωνα με όσα ήταν δυνατόν να ανακατασκευαστούν, εργάζονταν στην πίστα για να δοκιμάσουν τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο αντίστοιχα. Για λόγους που διερευνώνται ακόμη, το μηχανάκι χτύπησε το αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του και ο μοτοσικλετιστής πέθανε μετά την πτώση.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Οι περιπολίες της Κρατικής Αστυνομίας, της τοπικής αστυνομίας του Nardò και του Porto Cesareo καθώς και η Spesal, η υπηρεσία που ασχολείται με την πρόληψη και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας επειδή, προφανώς, το ατύχημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εργατικό ατύχημα έφτασαν επί τόπου. . Αναμένεται και ο εφημερεύων εισαγγελέας στο Δικαστήριο του Λέτσε, Αλεσάντρο Προντέρα ο οποίος θα ανοίξει φάκελο

Η προσπάθεια για τη διάσωση του άνδρα, η οποία αποδείχθηκε μάταιη επειδή ο Οταβιάνο θα πέθαινε ακαριαία, πραγματοποιήθηκε από πλήρωμα 118 ατόμων.

Ατύχημα στην πίστα της Porsche στο Nardo: Το CGIL

Τραγωδία σήμερα το πρωί στο Salento, όπου ένας οδηγός εργαζόμενος σε εξωτερική εταιρεία, ο Mattia Ottaviano, 36 ετών, από το Tuglie (Λέτσε), πέθανε στην πίστα του Τεχνικού Κέντρου Nardò, του κέντρου δοκιμών που ανήκει στην Porsche, το οποίο διαχειρίζεται η Porsche Engineering. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της δοκιμής επέβαινε σε μοτοσυκλέτα η οποία για διερευνώμενους λόγους συγκρούστηκε με Ι.Χ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε, ενώ ο 36χρονος πέθανε ακαριαία. Στο σημείο επενέβησαν αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος και της τοπικής αστυνομίας. Οι δραστηριότητες εντός της πίστας έχουν ανασταλεί αυτή τη στιγμή, ενώ τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται ακόμη από αστυνομικούς της περιοχής.

«Ενώ βρισκόμαστε σε σύσκεψη στη Νομαρχία για την πρόληψη και τον σεβασμό της υγείας και ασφάλειας, ένας ακόμη θάνατος εργάτη υπεργολαβίας. Δεν αντέχουμε άλλο. Φτάνει πια! Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να εκδίδει συλλυπητήρια δηλώσεις αλλά να διαβάζει για να προστατεύει τις ζωές όσων εργάζονται. Πρέπει να ζεις από τη δουλειά και να μην πεθαίνεις». Το δηλώνει η Βαλεντίνα Φραγκάση γενική γραμματέας του CGIL Lecce, σχολιάζοντας την είδηση ​​του δυστυχήματος.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα