Μπερνάρ: Κακά τα ψέματα, για τον Παναθηναϊκό ήταν φούσκα

11:55 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε για να κάνει τη διαφορά. Ο Μπερνάρ δεν την έκανε. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε ο ηγέτης που περίμενε το «τριφύλλι» Με ένα σκασμό λεφτά στον λογαριασμό του, έπρεπε να έχει προσφέρει περισσότερα ο Βραζιλιάνος.

Έχουμε και λέμε: 4.175 λεπτά, 69 παιχνίδια, 6 γκολ (τα 3 με τον Παναιτωλικό by the way), 10 ασίστ! Αυτός είναι ο απολογισμός του Μπερνάρ εδώ και 1,5 χρόνο με την φανέλα

του Παναθηναϊκού. Του παίκτη που αφίχθη μετά Βαΐων και κλάδων, αποτελώντας πρακτικά την μεταγραφή- ελιξίριο για την αντεπίθεση τίτλου του «τριφυλλιού». Του παίκτη που στο ίδιο χρονικό διάστημα φέρεται να ΄χει εισπράξει (πολύ) πάνω από 2,5 μύρια ΚΑΘΑΡΑ από τον Παναθηναϊκό.

Αυτού του ποδοσφαιριστή που (μέχρι νεοτέρας) στη συνείδηση του φιλάθλου του «τριφυλλιού» που διψάει για κούπα μετά από 14 στείρα χρόνια έχει να θυμάται ΜΟΝΟ το γκολ στην Λεωφόρο με αντίπαλο την Μαρσέιγ. Αυτού που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά του, αλλά ουδέποτε έκανε την αντίστοιχη διαφορά στο γήπεδο σε σχέση με τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού που πλέον με την άφιξη του Τάσου Μπακασέτα η θέση του στο βασικό σχήμα κρίνεται επισφαλής! Του παίκτη που μόλις χθες (δημοσιογραφικά) ανακοινώθηκε πως θα φορέσει από το καλοκαίρι την φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Να δούμε δε, αν αυτό συμβεί και νωρίτερα, μιας και ο Μάρτιος θα είναι κομβικός για το μέλλον του Μπερνάρ.

Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον Μπερνάρ;

Άρα τι να περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον Μπερνάρ; Πως ο κόσμος να πιστέψει πως το μυαλό του δεν είναι ήδη στην πατρίδα του και τη νέα του ομάδα; Ο Φατίχ Τερίμ τον πιστεύει. Τέτοιοι παίκτες ήταν αυτοί που άρεσαν ανέκαθεν στον Τούρκο κόουτς. Οι μόνοι που δεχόταν να κάνει εκπτώσεις για την ένταση στο παιχνίδι τους.

Διότι, ο Μπερνάρ δεν είναι αυτό που λέμε… σκύλος στο μαρκάρισμα, αλλά ούτε και αδιάφορος. Σκοπός είναι όμως με την μπάλα στα πόδια, να κάνει όσα δεν κάνει όταν δεν την έχει. Τα έκανε; Όχι. Θα τα κάνει σε αυτό το τελευταίο 4μηνο; Χλωμό…

Καλώς ή κακώς το project Μπερνάρ δεν «πούλησε» στο club εντός και εκτός γηπέδου. Καλό θα ήταν μέχρι το φινάλε της χρονιάς ο Μπερνάρ να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος του προηγούμενου 1,5 χρόνου και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι…

O Μπερνάρ σε 69 αγώνες του με τον Παναθηναϊκό έχει σκοράρει μόλις σε 3 παιχνίδια…Ο 31χρονος Βραζιλιάνος είναι by far ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στα αποδυτήρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα