Διαιτησία – Κοράκι: Ο Ολλανδός που έριξε «άκυρο» στον Μπαλτάκο για τη θέση του αρχιδιαιτητή!

Διαιτησία – Aποκλειστικό: Ο Ολλανδός Γιάαπ Ουίλενμπεργκ δεν «ψήθηκε» να αναλάβει το πόστο του αρχιδιαιτητή. Περιμένει την UEFA o Mπαλτάκος!

Διαιτησία: Η ιστορία με τον νέο αρχιδιαιτητή που ψάχνει ο Μπαλτάκος, μετά την ώθηση του Μπένετ σε παραίτηση, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο διαφημιστικό της εταιρίας «Balomenos Doors»! Η «πόρτα» πάει σύννεφο!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ταξίδι στο εξωτερικό για να μιλήσει – πείσει

– ψήσει, ξένο αρχιδιαιτητή, έκανε την προσπάθεια του, αλλά όπως λένε, δεν πήγε καλά αυτό!

Η UEFA δεν δείχνει ζεστή να στείλει άνθρωπο στην Ελλάδα. Ενδεχομένως οχι επειδή δεν θέλει – που παίζει δυνατά – αλλά επειδή δεν βρίσκει τον… γενναίο που θα έρθει να αναλάβει τις τύχες της διαιτησίας! Εδώ που τα λέμε, ή τον ήρωα ψάχνουμε, ή τον μ@λ@κ@!

Πάντως κρούση έγινε! Τουλάχιστον μια έχουν πιάσει οι κεραίες μου. Στην ΕΠΟ έπεσε το όνομα ενός Ολλανδού, ο οποίος έχει περάσει από Κύπρο και Τουρκία. Οπότε η καρτέλα του θα έχει τα… βαρέα ανθυγιεινά που θέλει η ΕΠΟ ως προϋπηρεσία στη συγκεκριμένη θέση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime πρόκειται για τον 73χρονο – ζωή να’ χει- Ολλανδό Γιάαπ Ουίλενμπεργκ! Διαιτητής από το 1976 έως το 1999 και διεθνής από το 1989 μέχρι το 1995!

Μέχρι το 2019 ήταν μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, επιτροπή στην οποία συνυπήρξε με τον Κύρο Βασάρα. Τα μισά να του είπε ο τελευταίος από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, πιθανότατα να άλλαξε και αριθμό τηλεφώνου.

Η περίπτωση του Ολλανδού, αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, ενδεχομένως να άρεσε, αλλά δεν άρεσε στον Ουίλενμεργκ! Θα γίνει άλλη προσπάθεια, θα ψάξει για τον επόμενο ο Μπαλτάκος θα φανεί. Πάντως ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάτι στο θέμα του αρχιδιαιτητή.

Δεν βάζει «πλάτη» και ο Μπένετ ρε γαμώτο, να πει έναν καλό λόγο!

Θα πάει (και) σε μάγισσες, θα πάει (και) σε χαρτορίχτρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Γι αυτό και η Εκτελεστική Επιτροπή που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 3/10 αναβλήθηκε και ίσως γίνει την Τρίτη 10/10.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα