Διαιτησία: Γκολ στο Άρης – ΑΕΚ, φάουλ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την ΚΕΔ!

Διαιτησία: Για την ΚΕΔ έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή στο σουτ του Μορόν στο Άρης – ΑΕΚ και προηγείται επιθετικό φάουλ πριν κάνει το 2-0 ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ήσυχια στο «Βικελίδης». Δεν ασχοληθηκε κανείς με την διαιτησία στο Άρης – ΑΕΚ. Ούτε η ΚΕΔ,

ούτε ο παρατηρητής, ούτε οι ομάδες. Η φάση του γκολ του Άρη κουβεντιάστηκε και η ΚΕΔ έχει πλάνο που δεν το έδειξε η NOVA που φαίνεται οτι η μπάλα έχει περάσει κανονικά και ολόκληρη τη γραμμή.

Από τα ριπλέι που είδαμε , δεν προκύπτει ξεκάθαρο πλάνο, αλλά πάσο! Για το πέναλτι που πήρε πίσω ο Βεργέτης, δύσκολο να το δει αφού το πάτημα γίνεται σε άλλο σημείο από εκείνο που έιναι η μπάλα και ο Γερμανός VARιστας πήρε τα εύσημα από τον Λίντμπεργκ που το είδε, αφού το επιθετικό φάουλ το κάνει ο ποδοσφαιριστής που στη συνέχεια κερδίζει το πέναλτι. Ικανοποιημένος ο παρατηρητής Σταθόπουλος που δεν ασχολήθηκε πολύ με τις φάσεις στα αποδυτήρια. Ευχαριστημένη και η ΚΕΔ με τον Βεργέτη.

Διαιτησία: Επιθετικό φάουλ πριν κάνει το 2-0 ο Ολυμπιακός!

Εν αντιθέσει με τον Πορτογάλο Μιγκέιρα που τα άκουσε από ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου. Η ΚΕΔ διαφωνεί με τις… διαφωνίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το πεναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και συμφωνεί με το επιθετικό φάουλ που ζητάει ο ΠΑΟΚ πριν το 2-0. Θεωρεί πως υπάρχουν τα στοιχεία και η αμεσότητα για να γυρίσει πίσω η φάση από τον VAR και να ακυρωθει το γκολ.

Στο ταμείο η αγωνιστική για την Επιτροπή κύλησε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια τόσο των play off όσο και των play out. Mια ένσταση μόνο για το πέναλτι που καταλογίσει ο Γκορτσίλας υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες, αλλά μικρό το κακό.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα