e-Sportime (29/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Με οικονομική ή business;

e-Sportime (29/4): Ο Παναθηναϊκός τέθηκε νοκ-άουτ στο πρωτάθλημα και τα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον Φατίχ Τερίμ.

Οι πράσινοι έμειναν εκτός τίτλου και βασικός υπεύθυνος, λόγω και των προγραμματικών του δηλώσεων, είναι ο Φατίχ Τερίμ. Πλέον, όσο και αν ο ίδιος πιστεύει ότι θα παραμείνει του χρόνου, το μέλλον δεν διαγράφεται ευοίωνο μετά την απώλεια πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που έχει καταλήξει όπως το παιχνίδι πέτρα,ψαλίδι, χαρτί.

«Πλέον, το εξ αναβολής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

θα κρίνει αρκετά, όχι όμως τα πάντα. Γιατί; Διότι η φετινή Super League θυμίζει το κλασικό παιδικό παιχνίδι που παίζαμε, το «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί». Μια επανάληψη τους κανόνες του, για όσους δεν θυμούνται. Το ψαλίδι κερδίζει το χαρτί, το χαρτί κερδίζει την πέτρα και ακολούθως η πέτρα συνθλίβει το ψαλίδι. Όπου ψαλίδι βάζετε ΠΑΟΚ, όπου χαρτί ΑΕΚ και όπου πέτρα, Ολυμπιακός», γράφει στην τελευταία σελίδα ο Σπύρος Γιαννόπουλος.

e-Sportime (29/4): Η σαλάτα και η μαύρη λίστα

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Ο Μεντιλίμπαρ που έχει σε black list έναν συγκεκριμένο παίκτη για συγκεκριμένο λόγο.Ο Τερίμ που τα έκανε σαλάτα και το μέλλον προβλέπεται χλωμόΤο μπλακ-άουτ της ΑΕΚ μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ που γύρισε το ντέρμπι.Ο λόγος που ο Μορόν δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μη χάσετε τις τρεις σελίδες για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Super League 1. Η μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και η ήττα του Παναθηναϊκού που βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Μέσα στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός. Νοκ-άουτ οι πράσινοι

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (29/4/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα