Ο Τερίμ αποδοκιμάστηκε και παραδέχτηκε πως το άξιζε

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Άρη, παρουσιάστηκε τραγικός σε δεύτερο σερί αγώνα και ο Φατίχ Τερίμ έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τούρκος έκανε κάκιστο κοουτσάρισμα με αποτέλεσμα να τον αποδοκιμάσει έντονα ο κόσμος. Ακόμη και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, τα άκουγε.

«Βέβαια έχουν δίκιο. Βγήκα σε ένα σημείο που είχε λήξει ο αγώνας, οπότε τα πήρα όλα πάνω μου. Όσο χρόνων και να είσαι δεν ξέρεις τι θα συμβεί, οπότε το έζησα κι

αυτό. Ειδικά όταν χάνεις και στο ημίχρονο έρχεται το αποτέλεσμα που περιμένεις από τον άλλο αγώνα (σ.σ. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) κι έχεις το κίνητρο να κάνεις αυτό που θέλεις και δεν το κάνεις, είναι λογικό. Έμαθα κι εγώ κάτι στη ζωή μου», δήλωσε ο Τερίμ για το αν είναι δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες σε βάρος του.

Για την κατάρρευση του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Στο παιχνίδι που θέλουμε να παίζουμε, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Στην έδρα μας σε τρεις αγώνες, δεχτήκαμε πολύ νωρίς γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όπως με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, με τον Άρη, στα πρώτα λεπτά δεχόμαστε γκολ.

Στα πλέι οφ δεν είναι το πιο εύκολο να το γυρίσουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Παρ’ όλα αυτά σήμερα μετά το γκολ που δεχτήκαμε έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Κάναμε αλλαγή στο παιχνίδι μας, αλλαγές παικτών, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αλλάξουμε. Ειδικά στο ημίχρονο που πήραμε το αποτέλεσμα που μας βόλευε από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να το χειριστούμε καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αλλάξουμε.

Δεν θα πω έγινε αυτό ή το άλλο. Αμα θέλετε να πάρετε το πρωτάθλημα πρέπει να μπορείτε να χειριστείτε αυτές τις καταστάσεις. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορέσαμε. Σε κρίσιμες στιγμές πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό, αλλιώς δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».



Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα