Η ΑΕΚ έχασε αλλά ο Αλμέιδα αισθάνθηκε υπερήφανος

Η ΑΕΚ για ακόμα μια φορά αδίκησε τον εαυτό της. Δεν πήρε τίποτα από τον αγώνα με την Μπράιτον και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα, πάντως, όπως συνηθίζει μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά μηδέν αποτέλεσμα και βαθμούς μίλησε για την υπερηφάνεια που έχει όντας προπονητής της ΑΕΚ: «Πρώτα να πω ότι αισθάνομαι

περήφανος που είμαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είμαι ευγνώμων στους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Αυτός είναι ο δρόμος, να επιμείνουμε με αυτό το στυλ παιχνιδιού, τα αποτελέσματα κάποια στιγμή θα έρθουν».

Αν θέλει να δει από την ομάδα του την ίδια εμφάνιση και με τον Άγιαξ: «Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας, να κάνουμε το καλύτερο για να βρεθούμε στο Conference League. Ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά μας έλειψε κάτι». Ο Αλμέιδα πάντως ήταν ικανοποιημένος ενώ του βγήκε και η παρουσία του Τσούμπερ στην κορυφή όσον αφορά τον Ελβετό. 

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είπε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη: «Για να είμαι ειλικρινής είμαι περήφανος για τη νίκη, αλλά όχι χαρούμενος για την εμφάνισή μας. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα από μας. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και παίζει σε ένα γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα».

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα