Η ΑΕΚ το ψάχνει και για εξτρέμ λόγω του τραυματισμού του Αραούχο

Η ΑΕΚ ειδικά μέσα στο Δεκέμβριο αντιμετώπισε πολλά θέματα απουσιών και τραυματισμών. Όλο αυτό το ζήτημα με τις ενοχλήσεις και τους παίκτες που δεν είχε στη διάθεσή του ο Αλμέιδα, συζητήθηκε.

Ο αποκλεισμός ακόμα και από το Europa Conference League, οι δύο σερί βαριές γκέλες σε Αγρίνιο και Σέρρες έχουν ανοίξει το θέμα του ρόστερ.

Τερματοφύλακας

δεν προβλέπεται τον Ιανουάριο.

Ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Αλμέιδα δε φαίνεται να είναι υπέρ της προσθήκης. Θα φανεί πάντως.

Η ΑΕΚ κινείται για αριστερό μπακ, θέλει και δεξιό μπακ. Το πότε θα τους αποκτήσει είναι… μυστήριο. Βέβαια αν δεν προσθέσει τον Ιανουάριο αριστερό ακραίο αμυντικό θα είναι φάουλ.

Από την άλλη, πάλι ο Αλμέιδα αποφασίζει.

Ένα άλλο θέμα που συζητιέται εσχάτως και έχει προκαλέσει έκπληξη (αν και έχει βάση) είναι η προσθήκη παίκτη από τη μέση και μπροστά. Και μάλιστα με άμεση ισχύ. Δηλαδή το σκάουτινγκ που γίνεται είναι για το μάρκετ που τρέχει, αυτό του Ιανουαρίου. Οι πρώτες σκέψεις και συζητήσεις κάνουν λόγο για παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

ΑΕΚ: Προσθήκη λόγω Αραούχο

Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αγωνίζεται ως βασικός ο Γκατσίνοβιτς. Το μπακ απ του θεωρητικά είναι ο Πισάρο. Η ΑΕΚ δηλαδή διαθέτει δύο παίκτες και με βαριά συμβόλαια και που είχε αποκτήσει πρόσφατα. Τι συμβαίνει;

Συμβαίνει ο τραυματισμός του Σέρχιο Αραούχο, που ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει. Ακούγονται πολλά και διάφορα. Το ζήτημα είναι πως αν ο κάπτεν της ΑΕΚ αργήσει να επιστρέψει πολύ, δημιουργείται κενό στη θέση του στον άξονα.

Το κενό αυτό θα κληθεί να καλύψει ο Πισάρο. Επομένως αυτομάτως δημιουργείται ένα άλλο κενό στα αριστερά.

Η ΑΕΚ αυτό δεν αποκλείεται με μεταγραφική προσθήκη. Με την απόκτηση δηλαδή ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Θα είναι μια εξέλιξη, που αν μη τι άλλο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα